Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek haftalarda nasıl bir futbol ortaya çıkacağını bilmem mümkün değil....ha umutlu değilim diye bilirim belki....okadar yani.

Transferlerin çoğu yaşlı ama bonservis konusunda yük getirecek isimler olmadı sonuçta. Gençte alındı azınlık ta olsada ama bence iki konu etkili oldu bu tür operasyon şeklinde.

Ffp satığın kadar al mevzuatı var.
Bu hamlelerin çoğu ffp süresi bitene kadar günü kurtarma operasyonları

Naga ve Diagne'ye bonservis verildi. Bu paralar gençlere yatırılmalıydı. 30 yaşını geçmiş oyuncularla iddialı kadro kuramazsın. Diagne'yi alan adam zaten futbol bilgisini sorgulamalı. Demek ki sen 40 yıllık hoca bile olsan futbolcunun ne gibi özellikleri olması gerekir bilmiyorsun. Bu işin ilminden anlamıyorsundur.
"yav işte 20 tane gol atmış, ligimizi de tanıyor" diye kriterlerle oyuncu alınmaz o paralara.

Kusura bakma yeni gördum mesajını. Galatasarayın monaco ile bonservissiz bırakılmasi konusunda 1 ay önce sözlu olarak anlaştığını ama forvet transferlerimizi yaptiktan sonra bırakacaz diye söz verdiklerini söyledi. Falcaonun da konusulandan daha cüzi miktarda maaşa geleceğini dedi

Menajer Bayram Tutumlu: “#Falcao en yakın ünlü futbolcu arkadaşına #Galatasaray ile anlaştım ilk seneyi peşin istiyorum ama vermiyorlar, galiba paraları yok demiş. N’apmayı düşünüyorsun demiş, İspanya’ya dönmek amacım diye cevap vermiş. Benzinci harıl harıl para arıyor.”

Bayram Tutumlu: “Falcao, ilk tercihim Valencia diyor. İnşallah Valencia alır da Galatasaray da bu yükten kurtulur.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt