Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Rodopun dediği Falcao ya başka birşey değil.
Şuan rodop kesinlikle yönetime en yakın muhabirlerden biri.
Şuan rodop kesinlikle yönetime en yakın muhabirlerden biri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek haftalarda nasıl bir futbol ortaya çıkacağını bilmem mümkün değil....ha umutlu değilim diye bilirim belki....okadar yani.
Transferlerin çoğu yaşlı ama bonservis konusunda yük getirecek isimler olmadı sonuçta. Gençte alındı azınlık ta olsada ama bence iki konu etkili oldu bu tür operasyon şeklinde.
Ffp satığın kadar al mevzuatı var.
Bu hamlelerin çoğu ffp süresi bitene kadar günü kurtarma operasyonları
Kusura bakma yeni gördum mesajını. Galatasarayın monaco ile bonservissiz bırakılmasi konusunda 1 ay önce sözlu olarak anlaştığını ama forvet transferlerimizi yaptiktan sonra bırakacaz diye söz verdiklerini söyledi. Falcaonun da konusulandan daha cüzi miktarda maaşa geleceğini dediNe dedi
Görüşmeler sürüyor süreç olumlu sonuçlanırsa Kamuoyuna bildirilecektir zaten. Birebir bu cümle yarın söylenecek başkan evde şu an buna çalışıyor...Baskan cevAp vermekten kacinir yine falcao hkk.
Kapa duserse rakamlari goruruz... olan rodopaGörüşmeler sürüyor süreç olumlu sonuçlanırsa Kamuoyuna bildirilecektir zaten. Birebir bu cümle yarın söylenecek başkan evde şu an buna çalışıyor...
Kapa duserse rakamlari goruruz... olan rodopa
Olur
Abi valla ben rodop u taraftar olarak görüyorum gümlese de canı saolsun. Adam vatanımız için işsiz kaldık gurur duyuyorum dedi ya bana yeter artarRodop gümlerse sosyal lince tabii tutulmalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçme Kap köprüsünden ko aparlar seni...Kapa duserse rakamlari goruruz... olan rodopa
Olur
Muhabbet ne işsiz kalmasındaki ?Abi valla ben rodop u taraftar olarak görüyorum gümlese de canı saolsun. Adam vatanımız için işsiz kaldık gurur duyuyorum dedi ya bana yeter artar
Abi valla ben rodop u taraftar olarak görüyorum gümlese de canı saolsun. Adam vatanımız için işsiz kaldık gurur duyuyorum dedi ya bana yeter artar
Bayram Tutumlu: “Falcao, ilk tercihim Valencia diyor. İnşallah Valencia alır da Galatasaray da bu yükten kurtulur.”
İt havlamayı bırakmış , yalan söylüyor.Bayram Tutumlu: “Falcao, ilk tercihim Valencia diyor. İnşallah Valencia alır da Galatasaray da bu yükten kurtulur.”