Emrah Çelik
Sarı Üye
- 6 Eylül 2014
- 487
- 170
- 613
Rodopa güveniyorum ve sakince bekliyorum 
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

muhtemelen sonra ocakta bir sabah bakmışız Falcao tigrestefalcaoyu seneye bedava alcaz açıklaması gelir mi
Altyapıdan hocamızın büyük cesaretle çıkarıp şampiyonlar ligi oynattığı aslan Ozan ımızı Diagne isimli kişiye feda ettik resmen.Hoca o gün istifa edecekti.Taraftara söz verdiği için yutkundu.
Kusura bakma ama o zaman da Fatih hoca TV ye cikip milyonlarin gozunun icine baka baka "Diagne den GS zarar etmez, kâr eder." demeyecek.
Galatasarayin iyiligi icin forumu terk ediyorum arkadaslar
Ne zaman buraya yazsam basimiza kotu olaylar geliyor
Cogunluklada yeniliyoruz
Her defasinda deniyorum belki bu ugursuzluk asilmisdir diye yine olmuyor
Benim gitmemle olumsuz hava olumluya donecektir
Mayis 2020de gorusmek uzere
Herkese Elveda
Pirlanta gibi cocuklarsiniz kavga etmeyin kendinize iyi bakin
HOSCAKALIN
Yetkiniz yok diyorSurekli bunu yazip durma.Baska basliga yaz
O zaman bütün takimlarin ceza yemesi hatta fenerin erturgrul sebebi ile daimi men edilmesi lazimBu mitroglou transferi sebebiyle uefa ile basimiz belaya girmez umarim. Maasini biz odeyip adamlardan para alarak artı bakiye olarak gösteriyoruz ama aslında üzerine para verip de göndermiş oluyoruz pratikte maaşı yüksek olduğu için
RelaksBu mitroglou transferi sebebiyle uefa ile basimiz belaya girmez umarim. Maasini biz odeyip adamlardan para alarak artı bakiye olarak gösteriyoruz ama aslında üzerine para verip de göndermiş oluyoruz pratikte maaşı yüksek olduğu için