Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapıdan hocamızın büyük cesaretle çıkarıp şampiyonlar ligi oynattığı aslan Ozan ımızı Diagne isimli kişiye feda ettik resmen.Hoca o gün istifa edecekti.Taraftara söz verdiği için yutkundu.

Kusura bakma ama o zaman da Fatih hoca TV ye cikip milyonlarin gozunun icine baka baka "Diagne den GS zarar etmez, kâr eder." demeyecek.

Basaksehir macini izliyorum Oneykuru neler yapmis oyle ya. Cok ozliycez gibime geliyor. Acaba Moru onun oynadigi yerde oynatsak nolur?

Galatasarayin iyiligi icin forumu terk ediyorum arkadaslar

Ne zaman buraya yazsam basimiza kotu olaylar geliyor

Cogunluklada yeniliyoruz

Her defasinda deniyorum belki bu ugursuzluk asilmisdir diye yine olmuyor

Benim gitmemle olumsuz hava olumluya donecektir

Mayis 2020de gorusmek uzere

Herkese Elveda

Pirlanta gibi cocuklarsiniz kavga etmeyin kendinize iyi bakin

HOSCAKALIN

Basarilar

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu mitroglou transferi sebebiyle uefa ile basimiz belaya girmez umarim. Maasini biz odeyip adamlardan para alarak artı bakiye olarak gösteriyoruz ama aslında üzerine para verip de göndermiş oluyoruz pratikte maaşı yüksek olduğu için

Arkadaşlar nöbet

DRLofc1XcAAUuF9

Bu mitroglou transferi sebebiyle uefa ile basimiz belaya girmez umarim. Maasini biz odeyip adamlardan para alarak artı bakiye olarak gösteriyoruz ama aslında üzerine para verip de göndermiş oluyoruz pratikte maaşı yüksek olduğu için
O zaman bütün takimlarin ceza yemesi hatta fenerin erturgrul sebebi ile daimi men edilmesi lazim

Hücum hattına yerli bir forvet arayan Galatasaray, Mevlüt Erdinç’le masaya oturdu. Başakşehir’in kadroda düşünmediği milli oyuncu bonservisini alıp gelirse, sarı kırmızılı kulüple 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Bonservisini al gel Mevlüt https://t.co/0pT80KgMcU

Aha yerli falcao

Belhanda sakatmis Selçuk u izlemeye hazır mıyız .Hoca inşallah feguliyi ortaya çeker emre mor sağda solda Babel oynar ilk yarı bitirmek lazım işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt