Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dijondaki keitayı izleyin.iyi yetenek ve belki de devre arası alırız

yarın ki maçı kazasız belasız anlatalım insallah fener 2 de 2 yaptı üstelik basaksehir deplasmanı biri yarın fenerli aykut iyi kapatacak takımı beraberliğe razı oynayacak insallah puan kaybı yasamayız ya cokta iyi oynamıyoruz zaten şu maçı anlatalımda sonra ardından transfer nöbetinde son haftaya keyifli girelim falcao gelsin cosalım sampiyonlar ligi kurasıda çekilecek heyecanlı bir hafta olacak gibi ama önce maçı almak lazım

ben bu ligde mario gomezi,aboubakarı begendim en cok rakiplerde.trabzonda jajayı,bitane kısa boylu forvetleri vardı o da iyiydi.vedatın iyi özelliklerinden cok mücadelesi güzel.onun dısında bazen saçma pasları oluyo top çevireyim derken.bizde olsa küfür yer direkt.
Vedat golcü kimliğinden çok takım oyununda faydası çok daha önemli bence.
Topu tutma beceresi çok üst seviyede.
Devamlı press uygulayan ve savunmayada yardıma gelen birisi.
Bide adam hava top mücadelesinde çok iyi

Gol vuruş tekniği diagnedan net daha iyi ama diagne'de olan iki şeyde bunda yok.

Diagne de inanılmaz futbol şansı var Özelikle 2-3 senedir. Ve ceza sahası içinde posisyonu sezgisi çok daha iyi ki özelikle bu iki özeliği birlişince ile bizim ligde kral oldu işte.

Hava topundan mücadelede vasat. Top tekniği vasat.
Şut tekniği çok kötü.
Top tutma konusunda idare ediyor.
Ikili mücadelede kolay bırakıyor kendisini sıkça.
Ama belki en büyük eksikliği hırslı değil. Parçalama duygusu eksikliği mevcut ki buda karakter yapısı ile ilgili galiba zaten.

Türkiye'de diagne herzaman skorer etkinliğini gösterir ve az çok katkıda bulunur ama bizim AS santrfor olacak birisi olmamalı kesinlikle.

.

FALCAO-
gelmesi ile belhanda’nın gitmesi aynı zamana denk gelecektir.

sonrasında ;

eldor shomurodov

ve ya

aleksandr sobolev

alıp farklı bir yapıya bürünecektir takım. diagne’yi de devre arası elden çıkaracak gibi görünüyor... ancak ben kesinlikle diange - falcao ikilisini denemek isteyeceğini düşünmüyorum.

25 Ağustos 2019 00:44 · kaideyi taciz eden istisna

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gurpegi ile samimi bu arkadaş

FALCAO-
gelmesi ile belhanda’nın gitmesi aynı zamana denk gelecektir.

sonrasında ;

eldor shomurodov

ve ya

aleksandr sobolev

alıp farklı bir yapıya bürünecektir takım. diagne’yi de devre arası elden çıkaracak gibi görünüyor... ancak ben kesinlikle diange - falcao ikilisini denemek isteyeceğini düşünmüyorum.

25 Ağustos 2019 00:44 · kaideyi taciz eden istisna

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta sahasız oynayacağız demektir...

Saçma bence

Ben hala Belhanda'nın gitme ihtimalini gerçekçi bulmuyorum orta sahada rotasyonda bile ciddi sıkıntı varken Belhanda gittiği an baya karmaşık düzene gireriz lig de 2. hafta bitmek üzere yeni gelecek adamın da fizik durumu ve adaptasyon gibi durumlarını düşününce gerçekten sıkıntı yaratır.

Ben merkez özelligi olan kanat oyunculari ile 4-4-2 oynamamizin takim adina daha iyi olacagini dusunuyorum

Sol cizgide babel’in oldugu bir 4-4-2 degil ama babel in ikinci forvet oldugu bir 4-4-2 mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt