- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
dijondaki keitayı izleyin.iyi yetenek ve belki de devre arası alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gazeteci Nobel Arustamyan: "Bu akşam Rostov - Krylya Sovetov maçında Türkiye'den yetkililer vardı ama kim olduklarını bilmiyorum."
Rus basını: "Türkiye'den gelen yetkililer Galatasaray'dan. Rostov'dan Shomurodov, Krylya'dan Sobelev'i izlediler."
Galatasaraylı yetkililer Rusya'da! Shomurodov ve Sobelev https://t.co/aolsyubSKinedenCanım pizza çekti
Bu saatte de yenilmez ki şimdi
Neyse bakalım gidecek mi kalacak mı yarın çıkıp futbolunu oynasın gerisine sonra bakarız yarın maç önü iyi gazlamak lazım fazlasıyla lazımtwitterda ciddi manada ergen bi taraftar kitlesi var,o şabalaklar yapıyor bunu
Belhanda giderse oraya İnterden Joao Mario gelebilirBelhanda giderse kim oynar orada? Feghouli mi?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservisli alabilir miyiz? 3kiralik sorun olabilirBelhanda giderse oraya İnterden Joao Mario gelebilir
Vedat golcü kimliğinden çok takım oyununda faydası çok daha önemli bence.ben bu ligde mario gomezi,aboubakarı begendim en cok rakiplerde.trabzonda jajayı,bitane kısa boylu forvetleri vardı o da iyiydi.vedatın iyi özelliklerinden cok mücadelesi güzel.onun dısında bazen saçma pasları oluyo top çevireyim derken.bizde olsa küfür yer direkt.
Kaça gideceği önemli 7-8'e giderse kiralıktan öte adam alacak paramız olmaz ilerisi içinde büyük risk olurBonservisli alabilir miyiz? 3kiralik sorun olabilir
FALCAO-
gelmesi ile belhanda’nın gitmesi aynı zamana denk gelecektir.
sonrasında ;
eldor shomurodov
ve ya
aleksandr sobolev
alıp farklı bir yapıya bürünecektir takım. diagne’yi de devre arası elden çıkaracak gibi görünüyor... ancak ben kesinlikle diange - falcao ikilisini denemek isteyeceğini düşünmüyorum.
25 Ağustos 2019 00:44 · kaideyi taciz eden istisna
Orta sahasız oynayacağız demektir...FALCAO-
gelmesi ile belhanda’nın gitmesi aynı zamana denk gelecektir.
sonrasında ;
eldor shomurodov
ve ya
aleksandr sobolev
alıp farklı bir yapıya bürünecektir takım. diagne’yi de devre arası elden çıkaracak gibi görünüyor... ancak ben kesinlikle diange - falcao ikilisini denemek isteyeceğini düşünmüyorum.
25 Ağustos 2019 00:44 · kaideyi taciz eden istisna
4-4-2Orta sahasız oynayacağız demektir...
Saçma bence
Yedek orta saha?
Elneny,Joa Mario isimleri halen gundemdeYedek orta saha?