Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık direkt B planı yapıyorum. Galatasaray bana bunu öğretti.

Gustavo konusunda Marsilya son teklifi sunmuş fener kabul etmemiş.

Pour Luiz Gustavo, l’OM a revu ses demandes à la baisse : 6M + 2 de bonus.
Fenerbahce ne s’est, à cette heure, pas aligné sur cette offre.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Düşüncelere saygılıyım ama diagne eren’den iyi demek duygusal bir yaklaşım diye düşünüyorum.
Bence bir forvetteki en önemli özellikler, bitiricilik, hava topu alma, top kontrolü, motivasyon ve güç. Bu 5 özellikten güç hariç diğer 4’ünde Eren önde.

Hahahahahaha

Eren mi hava topunda etkili? >>Ona atılan bütün hava toplarını rakip oyuncular Alıyordu.
Eren mi daha güçlü? >> türkiye kupası maçlarında 2 .lig takimlarına karşı bile baskın olamıyordu.
Eren mi motive?>> Cl maçına çıkmamak için sakatim diyen eren mi?
Erenin mi top hakimiyeti var?>> topla 2 metre ilerleyip topu kapdırmadığı bir pozisyon soylesene.

Gerçekler var bunları görmezden gelemeyiz. Konsantrasyon eksigimiz var. Kulüp doymuşluk belirtileri gösteriyor. Kim en çok istiyorsa kim en çok taraftarı ile bütünleşiyorsa o sampiyon oluyor ligde. Bizde 'falcao yoksa istifa' modunda olduğumuz için net bir bütünleşme söz konusu değil.

Bir falcao beceriksizliği ile bütün takımın kulübün camianın icine sıctılar.
kesinlikle bütünleşme olayı doğru.dikkat edin şampiyon olan takımlara stadlarında hep bir bayram havası var bu çok önemli, başka takımın stadı gene dolu olabilir ama bayram havası farklı bir şey, son 2 senedir bizde ondan öncede bjkde stadda bayram havası vardı.

Acaba Falcao bu haftaiçi gelecek mi?
Allah'ım sen spoiler ver.

Gustavo konusunda Marsilya son teklifi sunmuş fener kabul etmemiş.

Pour Luiz Gustavo, l’OM a revu ses demandes à la baisse : 6M + 2 de bonus.
Fenerbahce ne s’est, à cette heure, pas aligné sur cette offre.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Batakta olan bi kulübün böyle transferlerle ığraşması hiç akıl işi değil. Gs fb bjk topla 3ünden 1 gram zeka pırıltısı çıkmıyor

Fener 3 büyükten kimseyi yenemez bu kadroyla. Hele defans bu 2 luden olursa fark yerler dış saha maçlarında.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren ve Hava topu: arkası bomboş saha olduğu halde topu arkaya aşırtmak
Eren ve top kontrolü: bakınız, kaval kemiğiyle top kontrolü.. neyse renkdaş uzatmayayım, ama bu konuda duygusal değilim.
Konuyu unutmayalım renktaş, diagne ile kıyaslıyoruz. Diagne’nin hava topu aldığını gördün mü hiç ?

Hahahahahaha

Eren mi hava topunda etkili? >>Ona atılan bütün hava toplarını rakip oyuncular Alıyordu.
Eren mi daha güçlü? >> türkiye kupası maçlarında 2 .lig takimlarına karşı bile baskın olamıyordu.
Erenin mi top hakimiyeti var?>> topla 2 metre ilerleyip topu kapdırmadığı bir pozisyon soylesene.

Biz başka eren izledik demek ki senelerce.

marcaoyu satip kolarovu stoper oynatiriz, luyindamayi da kesip donku koyarsak yildizlar toplulugu defansina sahip oluruz

muslera 33
mariano 33
donk 33
kolarov 34
nagatomo 33

ya adam kaç gundur idmanlara çıkıyor.
24.08.2019 - 08:00
NEVZAT DİNDAR
Diğer taraftan geçirdiği operasyon nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Feghouli dünkü antrenmanda hazır bir görüntü çizdi. Cezayirli futbolcunun Konya’ya karşı ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Fotoğraflarda bem de göremedim ama varmış

Hahahahahaha

Kimse eren süper demiyor. Diagne ile kıyaslıyoruz altı üstü, güç’te diagne önde dedim ayrıca, okuduğunu anlayamayan tip gelmiş hahahaha yazıyor:)

24.08.2019 - 08:00
NEVZAT DİNDAR
Diğer taraftan geçirdiği operasyon nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Feghouli dünkü antrenmanda hazır bir görüntü çizdi. Cezayirli futbolcunun Konya’ya karşı ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Fotoğraflarda bem de göremedim ama varmış
Öyledir inşallah. Takım far görmüş tavşan gibi kalıyor hücum yollarında feg yokken

Kimse eren süper demiyor. Diagne ile kıyaslıyoruz altı üstü, güç’te diagne önde dedim ayrıca, okuduğunu anlayamayan tip gelmiş hahahaha yazıyor:)
Sen izlediğini anlamıyorsun daha.
Diagne, fizik olarakta güç olarakta oyun aklı olarakta erenden kat kat iyidir.
Diagne'nin tek sorunu kendini yıldız sanması.Mental sorunlarını aşabilseydi o zaman iyi bir forvet olabilirdi.
Ancak yinede erenden daha iyi.

Eren yerine penaltı noktasına bir direk koysak daha faydalı olur en azından ara sıra top çarpar gol olur.

Diagne’nin egosu , düşük oyun zekası falan sıkıntı tamam da Beşiktaş ve İBB maçını almamızdaki ana etkenlerin başlarında gelir Feghouli ile birlikte.

Beşiktaş’ı darma duman etti o taçı kullanmaya falan gitti , İbb maçında da iyiydi sürekli oyundaydı. Her maç öyle oynasa keşke. Rize maçını da batırdı ama sonra toplayan da oydu.

Eren olsa şu maçların hiçbirinde bu kadar skor belirleyici olamazdı

Konuyu unutmayalım renktaş, diagne ile kıyaslıyoruz. Diagne’nin hava topu aldığını gördün mü hiç ?

Öncesini bilmem, bize 15 maçta diagnenin hava topu aldığını hatırlamıyorum. 4 senede erenin de aldığını hatırlamıyorum (kafama değsin diye topa çıkmak topu almak değildir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt