- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
3 hafta sürmez .
Kadroda olur bugün en kötü yedeklerde.
Öyle bir haber göremedim zaten
ya adam kaç gundur idmanlara çıkıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 hafta sürmez .
Kadroda olur bugün en kötü yedeklerde.
Öyle bir haber göremedim zaten
Düşüncelere saygılıyım ama diagne eren’den iyi demek duygusal bir yaklaşım diye düşünüyorum.
Bence bir forvetteki en önemli özellikler, bitiricilik, hava topu alma, top kontrolü, motivasyon ve güç. Bu 5 özellikten güç hariç diğer 4’ünde Eren önde.
Böbrek taşı ameliyatı olduğu için ilk 3 hafta yok diye biliyorum. Milli arada hazır hale gelir
kesinlikle bütünleşme olayı doğru.dikkat edin şampiyon olan takımlara stadlarında hep bir bayram havası var bu çok önemli, başka takımın stadı gene dolu olabilir ama bayram havası farklı bir şey, son 2 senedir bizde ondan öncede bjkde stadda bayram havası vardı.Gerçekler var bunları görmezden gelemeyiz. Konsantrasyon eksigimiz var. Kulüp doymuşluk belirtileri gösteriyor. Kim en çok istiyorsa kim en çok taraftarı ile bütünleşiyorsa o sampiyon oluyor ligde. Bizde 'falcao yoksa istifa' modunda olduğumuz için net bir bütünleşme söz konusu değil.
Bir falcao beceriksizliği ile bütün takımın kulübün camianın icine sıctılar.
Gustavo konusunda Marsilya son teklifi sunmuş fener kabul etmemiş.
Pour Luiz Gustavo, l’OM a revu ses demandes à la baisse : 6M + 2 de bonus.
Fenerbahce ne s’est, à cette heure, pas aligné sur cette offre.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Konuyu unutmayalım renktaş, diagne ile kıyaslıyoruz. Diagne’nin hava topu aldığını gördün mü hiç ?Eren ve Hava topu: arkası bomboş saha olduğu halde topu arkaya aşırtmak
Eren ve top kontrolü: bakınız, kaval kemiğiyle top kontrolü.. neyse renkdaş uzatmayayım, ama bu konuda duygusal değilim.
Hahahahahaha
Eren mi hava topunda etkili? >>Ona atılan bütün hava toplarını rakip oyuncular Alıyordu.
Eren mi daha güçlü? >> türkiye kupası maçlarında 2 .lig takimlarına karşı bile baskın olamıyordu.
Eren mi motive?>> Cl maçına çıkmamak için sakatim diyen eren mi?
Erenin mi top hakimiyeti var?>> topla 2 metre ilerleyip topu kapdırmadığı bir pozisyon soylesene.
24.08.2019 - 08:00ya adam kaç gundur idmanlara çıkıyor.
Kimse eren süper demiyor. Diagne ile kıyaslıyoruz altı üstü, güç’te diagne önde dedim ayrıca, okuduğunu anlayamayan tip gelmiş hahahaha yazıyorHahahahahaha
Eren mi hava topunda etkili? >>Ona atılan bütün hava toplarını rakip oyuncular Alıyordu.
Eren mi daha güçlü? >> türkiye kupası maçlarında 2 .lig takimlarına karşı bile baskın olamıyordu.
Eren mi motive?>> Cl maçına çıkmamak için sakatim diyen eren mi?
Erenin mi top hakimiyeti var?>> topla 2 metre ilerleyip topu kapdırmadığı bir pozisyon soylesene.
Öyledir inşallah. Takım far görmüş tavşan gibi kalıyor hücum yollarında feg yokken24.08.2019 - 08:00
NEVZAT DİNDAR
Diğer taraftan geçirdiği operasyon nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Feghouli dünkü antrenmanda hazır bir görüntü çizdi. Cezayirli futbolcunun Konya’ya karşı ilk 11’de oynaması bekleniyor.
Fotoğraflarda bem de göremedim ama varmış
Wanyama belcikaya gitti zaten.Vay be bjk transferde -15.85 milyon euroya düşmüş rafinha wanyama isimleri geçiyor. Bu gidişle -20 milyon olurlar. Ffp siz hayat ne güzel.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen izlediğini anlamıyorsun daha.Kimse eren süper demiyor. Diagne ile kıyaslıyoruz altı üstü, güç’te diagne önde dedim ayrıca, okuduğunu anlayamayan tip gelmiş hahahaha yazıyor![]()
Konuyu unutmayalım renktaş, diagne ile kıyaslıyoruz. Diagne’nin hava topu aldığını gördün mü hiç ?