Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük şampiyon adayı biziz ama transfer konusunda sıçıp batırırsak işimiz zorlaşır.

Albayrak Perşembe günü sabah 8:30 uçağıyla Monaco'ya doğru yola çıkacak. Dönüş uçağı alınmamış. Sadece Şampiyonlar Ligi kura çekimi için gitseydi, dönüş bileti de alınırdı diye düşünüyorum.
Uçakta Şükrü Hanedar da var ve onun için de dönüş bileti alınmamış.

sco1905

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen izlediğini anlamıyorsun daha.
Diagne, fizik olarakta güç olarakta oyun aklı olarakta erenden kat kat iyidir.
Diagne'nin tek sorunu kendini yıldız sanması.Mental sorunlarını aşabilseydi o zaman iyi bir forvet olabilirdi.
Ancak yinede erenden daha iyi.

Eren yerine penaltı noktasına bir direk koysak daha faydalı olur en azından ara sıra top çarpar gol olur.
“Diagne’nin tek sorunu kendini yıldız sanması” vay be:)
Helal olsun yonetime yine taraftarı diagne’ye razı etmiş, hafızasını silmiş bile, fazla söylenecek bişey yok.

ayın 29u için şükrü ve abdulrahim tek yönlü ucak bileti almıs.falcao ile birlikte özel ucakla döneceklermiş.-ali naci küçük

Albayrak Perşembe günü sabah 8:30 uçağıyla Monaco'ya doğru yola çıkacak. Dönüş uçağı alınmamış. Sadece Şampiyonlar Ligi kura çekimi için gitseydi, dönüş bileti de alınırdı diye düşünüyorum.
Uçakta Şükrü Hanedar da var ve onun için de dönüş bileti alınmamış.

sco1905

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyumcuların hepsine de çıkarımlarına da sokayım artık.
dönüş bileti almamışmış da o yüzden falcao ile dönecekmiş.

Abdurrahim'in oturduğu uçağın koltuğuna osurayım. Yine 10 numara, santrafor ve böyle giderse Babel'i mecbur 9 oynatma derdine sol kanatsız kaldık. Şu transfer sezonunun tek olumlu yanı 1 Eylül sonrası bu bir haltı beceremeyen yönetimin defolup gitmesi olabilir. Özbek gibi hırsızlar Galatasaray için ne kadar zararlıysa Cengiz gibi işbilmezler de o kadar zararlı. Neyse yangın yapmayalım, Galatasaray'da transfer bitmez.

Melih kardeşim ben bütün suç taraftar da demiyorum. Bende taraftarım. Sen şu medya ortamında ya Falcao ya istifa dersen sende de suç var demektir. Albayrak’ta tabiki suçlu. O foto olayı oran olayı. Tag olayını fenerliler başlatmıştı ama bizim taraftarda destek verdi. Özellikle bu takipçisi çok olan çakallar.
Apo tabi ki istifa etmeli renktas. Yakismiyor kulube o adam. Biz gecen seneden beri forvetsiz devam ediyoruz. Bugun diagne gibi bir kazigi cikarmaya calisiyorsak, bu kazigi sokana bakmamiz lazim once. Devre arasi transfer rezilliklerini pato, alan mevzularini biliyoruz. Bunlardan ders alması lazimken falcao bombasini patlatiyor bir de. Yazik, belkide bonservissiz alacagimiz adama para bayilacaz. Bonservis adi altinda bonuslar verecez kulube.

Yonetimin degil, aponun gorevi birakmasi veya transferden uzak durup floryada takilmasi lazim.

Gerizekalılar 5 m vereceksek neden 20 gün önce getirmedik bu adamı.Neden hemen bugün getirmiyoruz.29 gelince ne zaman antrenmana çıkacak takımla.

Falcao gelir veya gelmez bilmiyorum ama artık ısmarlama haberlere inanmamayı öğrenmemiz lazım.Ali naci denilen adama göre bu akşam falcao maçtaydı.Sakin olun hafta başını bekleyin falan diyordu.Dün rodop'un girdiği haberde tamamen ısmarlama haber akşam anlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt