Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi aspor fln artik olayi dalgaya vurdu. Fatih terim bunlari almayinca antremana zeki fln dalga geciyor resmen. Vermeyin su adamlarin haberlerino yazmayin rica ediyorumAspor stopere boateng diyor. Ulan zaten yabancı hakkımız dolu nereye alıyoz
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forvet dışında herhalde demi.Bir stoper ve orta saha istiyorum dedi
Uzundurukan Rodop Ali Naci hatta Seten ve Evren Göz... Hiçbiri hiçbir şey bilmiyorŞu uzundurakan denen palavracıyı şuraya taşımayan artık lütfen
sakin kafayla düşünürseniz işler kolaylaşacak.iyi geceler
Kime göre dersin arkadaşım ?Falcao olmadı diyebiliriz artık.İnşallah küme düşersin Monaco.
İşte onu diyorum kardeşim. Neden hep bir kenetlenmek zorundayız? Bu kenetlenme havaya girme işi artık beni sıktı, sistem istiyorum ben, ezici futbol, hezimetler istiyorumHahaha o kadar rahatım ki.
Bırak zirvede takılsınlar. Salaklar baskıya dayanamayıp yakında mala bağlarlar.
5 puan fark la?
Sakim boys, sakin. 32 hafta var. Çok net şampiyon oluruz diyorum. Tam bizlik senaryo bu.
Yakında önemli bir gelişme yaşanıp, camia olarak yine kenetleniriz manyak bir şekilde. Sonra sen gör Galatasaray’ı.
Bu takım geçen sene 9-10 puan farktan gelip şampiyon oldu.
Şikeciler deplasmanda bitik Başakı yendi diye moral bozmayın.
Şu an NET diyorum, Türkiye’de en RAHAT deplasman açık ara Başak deplasmanıdır.
Sivas, Rize, Trabzon, Denizli, Göztepe deplasmanları çok daha zordur.
Bırak biraz sevinsinler. Yakında çok güzel girecek onlara. Harbi eminim.
Falcao + orta saha + stoperForvet dışında herhalde demi.
Eee o zaman birileri yolcu.Falcao + orta saha + stoper
Şanssızlık + top takibi sıfır bitiriciliği olmayan forvetFalcao ya da bir başkası bir forvet artı alternatif bir stoper ve orta saha ile takım gayet iyi olur bugün şanssızlık hadsafhadaydı çok iyi oynadık bu takım oturduğunda ligde tutulması zor olur ama böyle şanssız maçlar olmaz inşallah
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maçta cips yiyordu en sonMarcao nun bir kac mac oynatilmamasi lazim.Donk siritmiyor.O abaza brezilyalinin da burnu surtsun biraz.
Şu uzundurakan denen palavracıyı şuraya taşımayın artık lütfen