Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha o kadar rahatım ki.

Bırak zirvede takılsınlar. Salaklar baskıya dayanamayıp yakında mala bağlarlar.

5 puan fark la?

Sakim boys, sakin. 32 hafta var. Çok net şampiyon oluruz diyorum. Tam bizlik senaryo bu.

Yakında önemli bir gelişme yaşanıp, camia olarak yine kenetleniriz manyak bir şekilde. Sonra sen gör Galatasaray’ı.

Bu takım geçen sene 9-10 puan farktan gelip şampiyon oldu.

Şikeciler deplasmanda bitik Başakı yendi diye moral bozmayın.

Şu an NET diyorum, Türkiye’de en RAHAT deplasman açık ara Başak deplasmanıdır.

Sivas, Rize, Trabzon, Denizli, Göztepe deplasmanları çok daha zordur.

Bırak biraz sevinsinler. Yakında çok güzel girecek onlara. Harbi eminim.

Şikeciler 65 puanı geçebilsin ben eşek gibi anırırım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım gelir ve Marcao satılır. Çok ciddiyim yıldım artık savunmanın mallıklarından. Bugünkü maç üzerinden demiyorum.
2 Eylül'ü beklemedeyiz. Transferler tamamlansın. Gidecekler gitsin, gelecekler gelsin. Sonra Terim'e sayarız yine kötü oynatırsa. Şu anda yönetime tepkili taraftar transferleri geç ve plansız yaptı diye.

Yav birak allah askina, zorla mi selcuk girmeli? Girmese sanki takim daha da kötü oynayacak. Hep ezbere hamleler, Hoca zaten hic bi seyden sorumlu ve suclu degil, Diagne yi de o aldirmadi.

Adamlarin otobüs çekmesi tır çekmesi falan önemli değildi bugün. Top bizde baskı var evet ancak çok yavaşız. Bu ağır hücumla göze hoş gelen futbolu 50-60 dk oynarsin rakip yatarsa eğer. Sonra da lastik patlar bu ağır vasitalarla olmuyor. Beklerin son tüketim tarihi bitti. Bizi tüketiyorlar artık

Lig eskisi gibi değil öyle 80 85 alıp şampiyon olalım 75 puan yeterli olur diye düşünüyorum yani kalan 96nın 21ini kaybetme kredimiz bile var ama o kadar bile kaybetmeyiz tabi gerekli takviyeler yapılırsa kalan bir haftada

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada atlanılan bir diğer konu oyuncuların büyük bir kısmı afrika kupasındaydı haliyle sezon başı kampını yemediler. Belhanda, Feghouli, Diagne, Seri. Sonradan katılanlar ve katılacak olanlar var. Haliyle ilk milli maç arasından sonra toparlanır, 2. aradan sonra takım tam olarak değerlendirilebilecek duruma gelir

Son paragrafı da okusaydın keşke.
Adamın boyu 1.60 hava topunu alıp almaması mı dert şu an ? Topu ayağında gevelemeden en doğru kişiye anında oynuyor. Alışmışsınız kaos futboluna iki pas yapan adam görünce auwwww. Senin kanatların statik forvetin alan açmıyorsa Kante’de bir şey yapamaz

Emre bugün Konyaspor’u ezmedik mi renktaşım.. Allah aşkına.. sağdan soldan geldik adamlar etten duvar ördüler. Kaldı ki Konyaspor bunu zaten iyi yapıyor. Ona rağmen golü bulduk. Sonra daha kompakt oynayıp, azıcık daha Konya’nın üzerimize gelmesini bekledik ve istedik.

Gittik salak gibi kırmızı yedik ve mahvoldu takım. Yoksa çok net 2-0ı yakalardık.

90+6’da gol yedik arkadaşlar yapmayın..

Nerde ezdik? Ezdik ne biliyormusun? Avrupada bi kac mac izle, sonra yine söyle ezdik mi? Futbol oynadik mi? Konya zaten Kontra atak oynayan takim, bizim kac olumlu atak ve sutumuz vardi? Sanki toplar direkten döndü de, biz burda bunlari inkar ediyoruz gibi bi durum yine yaratilmaya calisiliyor. Berbat Futbol - Berbat Hoca.

Bu arada atlanılan bir diğer konu oyuncuların büyük bir kısmı afrika kupasındaydı haliyle sezon başı kampını yemediler. Belhanda, Feghouli, Diagne, Seri. Sonradan katılanlar ve katılacak olanlar var. Haliyle ilk milli maç arasından sonra toparlanır, 2. aradan sonra takım tam olarak değerlendirilebilecek duruma gelir
Feghouli son 10 dk isabetli pas atamadı. İlk 60 dk çok efor verdi. Hem transfer sezonu bitince hem de kondisyon arttıkça takım oturacaktır.

Valla dinledim hocamızı benim cıkardığım sonuç, özellikle istiyor Falcaoyu ve mutlaka en yakın zamanda sonuçlansın istiyor.

Karsi takimdaki rakipler de Zidane mi var?

Şahsi fikrim
Stoperlerde sorun yok ama 1 yedek takviye şart
Beklerden en az birini değiştirmeliyiz en mantıklı seçenek Marianoyu göndermek gibi duruyor

Seri-Nzonzi ikilisi hakkında şüphem yok daha iyi olacaklar ama orta sahaya 1 yedek takviye şart
Kanata bir tane hızlı akıp giden adam istiyorum

Belhanda kalmalı çünkü bu kadar kısa sürede iyisini bulamayız zaten Feghouli ile uyumları iyi
Ve esas sorun FORVET hem de 2 tane lazım

Bakalım 1 haftada kalın yazılanlardan kaç tanesi olacak göreceğiz
Bek transferi devre arası yapılsa da olur ama diğer transferler elzem
Benden söylemesi.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt