Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.580
- 3.635
- 648
Ramos’da diyen çıkar bugün yarın. Apo alacakmış.Jerome demisler utanmadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos’da diyen çıkar bugün yarın. Apo alacakmış.Jerome demisler utanmadan
Hahaha o kadar rahatım ki.
Bırak zirvede takılsınlar. Salaklar baskıya dayanamayıp yakında mala bağlarlar.
5 puan fark la?
Sakim boys, sakin. 32 hafta var. Çok net şampiyon oluruz diyorum. Tam bizlik senaryo bu.
Yakında önemli bir gelişme yaşanıp, camia olarak yine kenetleniriz manyak bir şekilde. Sonra sen gör Galatasaray’ı.
Bu takım geçen sene 9-10 puan farktan gelip şampiyon oldu.
Şikeciler deplasmanda bitik Başakı yendi diye moral bozmayın.
Şu an NET diyorum, Türkiye’de en RAHAT deplasman açık ara Başak deplasmanıdır.
Sivas, Rize, Trabzon, Denizli, Göztepe deplasmanları çok daha zordur.
Bırak biraz sevinsinler. Yakında çok güzel girecek onlara. Harbi eminim.
Umarım gelir ve Marcao satılır. Çok ciddiyim yıldım artık savunmanın mallıklarından. Bugünkü maç üzerinden demiyorum.
2 Eylül'ü beklemedeyiz. Transferler tamamlansın. Gidecekler gitsin, gelecekler gelsin. Sonra Terim'e sayarız yine kötü oynatırsa. Şu anda yönetime tepkili taraftar transferleri geç ve plansız yaptı diye.
Adamın boyu 1.60 hava topunu alıp almaması mı dert şu an ? Topu ayağında gevelemeden en doğru kişiye anında oynuyor. Alışmışsınız kaos futboluna iki pas yapan adam görünce auwwww. Senin kanatların statik forvetin alan açmıyorsa Kante’de bir şey yapamazSon paragrafı da okusaydın keşke.
Emre bugün Konyaspor’u ezmedik mi renktaşım.. Allah aşkına.. sağdan soldan geldik adamlar etten duvar ördüler. Kaldı ki Konyaspor bunu zaten iyi yapıyor. Ona rağmen golü bulduk. Sonra daha kompakt oynayıp, azıcık daha Konya’nın üzerimize gelmesini bekledik ve istedik.
Gittik salak gibi kırmızı yedik ve mahvoldu takım. Yoksa çok net 2-0ı yakalardık.
90+6’da gol yedik arkadaşlar yapmayın..
Feghouli son 10 dk isabetli pas atamadı. İlk 60 dk çok efor verdi. Hem transfer sezonu bitince hem de kondisyon arttıkça takım oturacaktır.Bu arada atlanılan bir diğer konu oyuncuların büyük bir kısmı afrika kupasındaydı haliyle sezon başı kampını yemediler. Belhanda, Feghouli, Diagne, Seri. Sonradan katılanlar ve katılacak olanlar var. Haliyle ilk milli maç arasından sonra toparlanır, 2. aradan sonra takım tam olarak değerlendirilebilecek duruma gelir
Bu arada atlanılan bir diğer konu oyuncuların büyük bir kısmı afrika kupasındaydı haliyle sezon başı kampını yemediler. Belhanda, Feghouli, Diagne, Seri. Sonradan katılanlar ve katılacak olanlar var. Haliyle ilk milli maç arasından sonra toparlanır, 2. aradan sonra takım tam olarak değerlendirilebilecek duruma gelir
Ayrıca adem ljajic > 2belhandaAzubuike> 5xSeri
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!