Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece rüyamda abdurrahimi gördüm artık nasıl bi ruh haline geldiysem aponun rüyamda işi ne. Yapıştım yakasına falcao gelecek mi dedim. Kesin gelmiyor dedi. Ulan rüyamda bile rahat bırakmıyor adam sabah bi sinirle uyandım

abi kalinic falan diyenler var zaten sinirimiz burnumuzda, gözünüzü seveyim yapmayın etmeyin şu leşleri alacağımıza para harcamdan devam edelim

denizlispor ve konyaspor gibi takımlardan puan kaybetmek umarım bize pahalıya patlamaz cunku sampiyonluktaki rakiplerin puan kaybetmeyeceği takımlar bunlar bu dezevantajlı başlangici ancak rakiplerin puan kaybetme ihtimali yuksek olan malatya sivas gibi takımları deplasmanda yenerek telafi etmemiz gerekli

Seri aşırı kontrollü sorun orada zaten . 8 numara top taşımazsa takım hücuma nasıl çıkacak

Çok numaralara takılıyorsunuz. Numaralardan çok oyun tanımlamaları önemli Nzonzi uzun çapraz ve defans arkası paslar atabiliyor, Marcao ve Luyindama’da nispeten bunu yapabiliyor. Aynı zamanda delici paslar da atabiliyorlar. Defanstan çıkarken genelde buralar kullanılacaktır. Ancak bunun için öncelikle ya güçlü bir N’diaye’ye ya da önde top tutacak, indirecek bir forvete ihtiyaç var. Nzonzi’nin önünde Seri ve Belhanda olacak gibi görünüyor. Bu ikili birbirine uyumlu olursa seri ile ekstra paslaşmalarla kilidi açmaları kolay olacaktır. Tıpkı Akhisar maçında, tıpkı nice’de olduğu gibi

Profesyonelliklerine hayran olsamda linnes ve nagotomo ile yollarızı ayırıp 1 sol bek almalıyız mümkünse bu sefer devşirme olmayanından olsun artık soldan adam gibi orta açan birini görmek istiyorum

denizlispor ve konyaspor gibi takımlardan puan kaybetmek umarım bize pahalıya patlamaz cunku sampiyonluktaki rakiplerin puan kaybetmeyeceği takımlar bunlar bu dezevantajlı başlangici ancak rakiplerin puan kaybetme ihtimali yuksek olan malatya sivas gibi takımları deplasmanda yenerek telafi etmemiz gerekli
Ya da doğrudan rakiplerimizi yenerek.

Şimdi düşünsene Atalay’sın ışıkta veriyorsun oynarken ama kim sakatlanırsa sakatlansın yedekten bile giremiyorsun. Fatih hoca böyle değildi üzülüyor insan. Tamam altyapı süper değil ama Atalay’da bişeyler var, Selçuk’tan daha çok şey var hatta. Ama tercih edilen hep Selçuk

Panik transferleri yükleniyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt