Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Gül

Diagne'den hala bir şeyler bekleyenler varmış demek.
2 hafta 0 gol. Üstelik yüzde yüz 3-4 tane pozisyon yedi.
Rakibin golcüsü 2 hafta 2 gol.

hiç beğenmem de

ilk 2 hafta çok da diagnelik birşey olmadı

1-2 gol ya kaçırdı ya kaçırmadı

takımın dün ikinci yarı 15 dakikalık oyun hariç takım rakibi açamıyor

Benim anlamadığım seten bonservis yok diyor.. Albayrak % 99 diyor.. niye gelmiyor abi bu adam onu anlamıyorum ya.. falcao Cimbombom yazarken ne durumdaydık da ne oldu abi ??😔😔😔

kadro olarak şu anda şampiyon olabilecek tek takım hala biziz

ama bu hafta kritik çünkü sadece biz değil başkaları da transfer yapacak

hiç transfer yapılmadan girilse biz götürürüz yine

fener ise 11 için en az 3-4 transfer yapmazsa yarışta olmaz

yaparlarsa iş değişir

bjk yarışta olmaz

trabzon biz ve transfere göre fener kapışır
ben burda en tehlikeli bejekeyi görüyorum transferleri çok iyi akıllıca yapıyorlar takım oturduğunda tehlikeli olurlar daha burak felan da yok

Bizim taraftarda çok iyi sabır var vallahi.Ama şu falcao transferinin perde arkasını çok merak ediyorum

Emre bol gevşeği ali koç ile nihat özdemir’in görüştüğünü, vedat’ın türk statüsünde oynaması için statüde değişikliğe gideceklermiş. Tam eski mafyatik aziz ayakları
Zaten yabancı sınırı geldiği anda yani kural değişince Türk sayılıyor Vedat. Şu anki kural gereği sayılmıyor kuraldan sonra seçtiği milli takım tercihi nedeniyle.

hiç beğenmem de

ilk 2 hafta çok da diagnelik birşey olmadı

1-2 gol ya kaçırdı ya kaçırmadı

takımın dün ikinci yarı 15 dakikalık oyun hariç takım rakibi açamıyor
O bir iki golü kaçıracaksa Galatasaray’da 11 başlamamalı zaten. Altıpas içinden topu kaleciye nişanlamak yerine gol atsa 6 puanımız +4 +5 averajımız olurdu. Neyse puan kaybından en güçlü toparlanan takım biz olduğumuz için sorun yok

O değilde bu transfer sezonu bitecek diye 2 eylülü iple çekiyorum... bende yıldım bittim artık ne olcaksa olsun önümüze bakalım

Hoca sadece falcao değil başka şeylerde olabilir demiş, bizde şimdi 13 yabancı var belki falcao gelir diye 14. Yabancıyı doldurmayacaklardır diye düşünürsek..süpriz gelecek BONSERVİSSİZ yerli veya yerliler kimler olabilir ?

60 dakka muslerayi gormedin birader ne anlatiyorsun sen ve sana like atanlar
Kafayimi yediniz siz
10 kisi kaldik birde

Aloooo

Rengim. Sen yazdiklarimi okumuyorsun sanki. Adamlarin buyuk takimlara karsi oynadiklari oyun felsefesi bu. Bosuna Aykut Kocamana futbol katili denilmedi hep. Bu dediklerine kendi acimdan cevap verdim ben bundan once. Galatasaray 10 kisi kalsa bile forvet cikarip orta sahayi direncli tutmak icin oyuncu aldi. O halde bile orta sahamiz yoktu dun. Akin akin uzerimize geldiler. Bunuda yapan Konya. Yaptigi yerde Ali Sami Yen. Rakibide Turkiyenin en buyuk markasi olan Galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt