Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne'den hala bir şeyler bekleyenler varmış demek.
2 hafta 0 gol. Üstelik yüzde yüz 3-4 tane pozisyon yedi.
Rakibin golcüsü 2 hafta 2 gol.
ben burda en tehlikeli bejekeyi görüyorum transferleri çok iyi akıllıca yapıyorlar takım oturduğunda tehlikeli olurlar daha burak felan da yokkadro olarak şu anda şampiyon olabilecek tek takım hala biziz
ama bu hafta kritik çünkü sadece biz değil başkaları da transfer yapacak
hiç transfer yapılmadan girilse biz götürürüz yine
fener ise 11 için en az 3-4 transfer yapmazsa yarışta olmaz
yaparlarsa iş değişir
bjk yarışta olmaz
trabzon biz ve transfere göre fener kapışır
Raporladim renktaş adminim
Zaten yabancı sınırı geldiği anda yani kural değişince Türk sayılıyor Vedat. Şu anki kural gereği sayılmıyor kuraldan sonra seçtiği milli takım tercihi nedeniyle.Emre bol gevşeği ali koç ile nihat özdemir’in görüştüğünü, vedat’ın türk statüsünde oynaması için statüde değişikliğe gideceklermiş. Tam eski mafyatik aziz ayakları
O bir iki golü kaçıracaksa Galatasaray’da 11 başlamamalı zaten. Altıpas içinden topu kaleciye nişanlamak yerine gol atsa 6 puanımız +4 +5 averajımız olurdu. Neyse puan kaybından en güçlü toparlanan takım biz olduğumuz için sorun yokhiç beğenmem de
ilk 2 hafta çok da diagnelik birşey olmadı
1-2 gol ya kaçırdı ya kaçırmadı
takımın dün ikinci yarı 15 dakikalık oyun hariç takım rakibi açamıyor
Karşısına aday koymazsan siyaset yardımıyla tek güçlü aday olarak seçilir. Nasıl ki Demirören bundan önce seçildi, şimdi de sıra Nihat Özdemir de. Bize de illa ki birşeyler vaat edilmiştir.Yönetim bu kadar pasif davranmamalı. Nihat ve çetesine karşı dikkatli olmalıyız uyanık olmalıyız.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
60 dakka muslerayi gormedin birader ne anlatiyorsun sen ve sana like atanlar
Kafayimi yediniz siz
10 kisi kaldik birde
Aloooo