Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_6360.webp

Bu 6222 nedir arkadaş?
Herkes kredi kartı şifresini mi paylaşıyor anlamadım gitti.
Her cümlenin başında,sonunda 6222 yazıyor.

Rodop ve Çetinçalı'ya kalsa maçtan sonra açıklıyorduk Falcao'yu. Yemeyin artık şu numaraları yav. Fatih Terim'im açıklamalarından sonra hala şunlara inanıp beklentiye girmeniz muazzam. Staddan tüyen Albayrak neden linç edilmedi onu merak ediyorum ben.

Raporlanıcam belki ama ben rodopu da Kadir’i de seviyorum. Şuan medyada onca ismini koyamadıklarım varken bu adamların işsiz kalmaları bile dürüst olduklarını gösterir. Adamlar işsiz YouTube’dan 3-5 lira kazanmaya çalışıyor olabilirler ama bunun neresi kötü? Gs tv de söylenemeyenleri söylüyorlar. Gören de Falcao yu bunlar getiriyor getirmiyor sanır. Herkes Salı geliyor dedi bunlar gelmiyor dediler. Muhtemelen abdurrahime falan soruyorlar. Kameralar önünde yüzde 99 diyen adam bunlara da diyordur. Ne desin şimdi 2. Başkan kesin geliyor dediyse yok bu abdurrahime güven olmaz yok sayalım bu haberi mi diyecekler? Hayır şu iki adamdan daha iyi Galatasaraylı 30 yıllık adam gösterin ben de susayım.

Koskoca transfer dönemi bitiyor, yönetim kendi kendini bitirdi belki de bizi de bitirdi

Ahmet Gürleyen ve Berkay Özcan nokta atışı olur hem 2 mevkii kapatmış oluruz, hem iyi Türk rotasyon oyuncularımız olur,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt