Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet bulutunda ne kadar kolpacı olduğunu anladık sözde monaco forvet almadan bırakamayacaktı bunu dedikten sonra monaco ile tek haber çıkmadı

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evt, apoyla resim düştü medyaya işte.

Monacolu taraftarda tepki gösteriyor falcao satışına, istemiyorlar.

adamlar bonservis istemekte de sonuna kadar haklı.

Diagneye 13 bayılanlar, falcaoya 5 vermek istemiyorlar.

13 bayıldığın adam elde patladı bak satamıyorsun hiçbir yere. bu sezon da kalırsa piyasası daha da düşer falcao gelirse.

Eljif Elmas, Ndiaye, Dorukhan gibi futbolcular kaç paraya alınmışlar bir araştır istersen. Yazmıştım halbuki ama tam anlayamamışsın sanırım. İlla milyon euro'lar saçarak bonservisli adam alabilirsin diye bir şey yok. Ffp kıskacındaysan bunu denemeye mecbursun.
anlıyorum seni ben haklısın da ama 1 m bile veremiyorsun şu anki tabloda bir tek ozornwafor alabildin o da 300 bine alıp 200e kiraladık eksiğimiz 100 bin elden bir şey gelmiyor satamadılar şu gorili

su kayseriye bi 4 5 tane atsakda takimda kendine gelse , el alemde bi gorse.
kotu takim degiliz sansizdik

Arkadaşlar size iki soru.

Fatih TERİM'in teknik adam olarak başa geldiği 96 yılından bu yana 8 şampiyonluk kazanıp, Fener'in 6 Beşiktaş'ın 4 tane şampiyonluk almasına ne diyorsunuz?

Birde el capitan Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'da 4 kere şampiyonluk yaşayıp, 2 tane avrupa kupası almasına rağmen Fener'de 2 kere şampiyonluk yaşamasına ve şöyle (www.hurriyet.com.tr/kelebek/turkiye-ye-donersem-geri-adim-atmis-olurum-312218?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR) röportaj vermesine rağmen el grande, el capitan, böyük Fenerli, efsane vs. olmasına ne diyorsunuz?

EC6KZdPWkAEtD_x

FİRMİNOOOOOOOOOO

Sen hoca olsan ve sana zorla oyuncu dayatsalar ne yaparsın?
İstemediğin oyuncular aliniyorsa sende çalışmazsin olur biter.
Diagne'nin maliyeti için medya da ve kasımpaşa kaynaklı tüm haberler (10 bonservis+ 3 bonus + 2 kdv) diyor.
Buna rağmen bizim kulüpten hiçbir yalanlama yok.Yani maliyeti 15 ve bunu uydurmuyorum.

Doldur boşalt kısmına gelirsek eğer konya maçını aç tekrar izle daha 5.dakikada doldur boşalt oynadığımızı görürsün.

2 senedir kendi sahamizdaki 2 bjk ve 2 başak maçları dışında top oynamadık.
Bu takıma top oynatması gereken kişi ben değil senelik 20 milyon lira kazanan kişidir.
Biraz sorgulamaya başlayın aksi halde 2003 ve 2014 teki rezil günlere geri döneceğiz.

devre arası ozan satıldığında fatih hoca istifanın eşiğine geldi zaten ahmed..ama taraftara sözüm var dedi bırakmadı..fatih hocanın yönetimden çok memnun olduğunu düşünmüyorum..eskiden fatih hoca bunu dillendirirdi..ama şimdi daha sakin daha olgun hareket ediyor..bugün fatih hoca bıraksa klüpte kaos olur..bunu en son isteyecek kişi fatih hoca..ya şu an tüm medya federasyon mhk ali koç fikret orman fatih hocanın bırakması için neler yapmaz..bunu istiyorlar zaten..
diagnenin maliyeti için ben resmi açıklamaya bakarım 10 milyon euro diyor kapta..gerisi boş söylenti oluyor sadece..bizim klüp bu maddi konularda oldukça şeffaf..
iki senedir oynanan futboldan bende çok memnun değilim..bunda yönetimden oyuncu grubuna ve fatih hoca ile teknik ekibinin de payı var..mesela denizli maçında son konya maçında selçuğun oyuna dahil olmasına sinir oluyorum..fatih hocay bu konuda eleştiriyorum..yine pas oyununda oyunun daha dinamik daha hızlı olmasının gerekliliğine inanıyorum..ama kalkıp fatih hocanı oyun planı yok taktik yok falan diyerek eleştirmek eleştiri olmuyor bariz düşmanlık yapmak için kuru sıkmak oluyor..
konya maçında doldur boşalt oynandığını söylemene şaşırdım sen maçı nasıl izledin yahu..konya maçı tamamen pas oyunu idi..neresi doldur boşalt idi..ve bence gole kadar kötü de değildi.eğer paz hızı artar takım ritmini yakalarsa sağlam bir oyun olduğunu göreceğiz..sadece beklerin ve kanatların daha efektif olması lazım..
örnek verirken 2003 ve 2014 ü veriyorsun..2003 fatih hocanın başarız olduğu tek dönem..bu adam sayısız kupa kazandırdı bu takıma..eleşirelim eleştirelim ama futbol içinde kalsın eleştiriler..yok şu kadar maaş alıyor yok komisyon yok taktik bilmiyor demek gerçekten olmuyor yani..temeli olmayan içi boş argümanlar sadece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt