Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Güvenilir. Bu adam dediyse kesin.beyler net bilgi aldim tam agizdan hemde, falcao transferi kesinlikle 2 eylüle kadar bitiyor olumlu veya olumsuz, hadi bakalim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvenilir. Bu adam dediyse kesin.beyler net bilgi aldim tam agizdan hemde, falcao transferi kesinlikle 2 eylüle kadar bitiyor olumlu veya olumsuz, hadi bakalim![]()
İnşallah ben yanılırım.Peki hocam sen kendi bildigini savun ben.kendi bildigimi birimiz yanilacagiz.umarin sen olursun klubumuzun gelecegi icin
Bu kalan %1 renktaş%99 mu?

Alamiyor çünkü güçlü bi isim.gerçi kısmen engellemişler dikkat edin seri ve nzonzi transferlerinde yoktu ama Allah kahretsin ki bu falcao işine show yapmak için bulaştı. Şükrü sadece ilgilenseydi çoktan bitmiştiMilyonların izlediği/takip ettiği bir kurumda istek makamında oturuyorsan; alacaksın kenara. O milyonlar koskoca statükocu liselilere karşı sana destek oldu. Onları bu şekilde yormaya hakkı yok.
Albayrak Geçen yaz Transfer Döneminde yaptığı gibi son günlerde İnstagram da Düğün Dernek Fotoğrafları Beğenmeye başlarsa Bir Yerlerden Telefon numarasını temin edip Arayıp Yüzüne Söveceğim.
duyumcu degilim bildigimi söylerimGüvenilir. Bu adam dediyse kesin.

Cebinden verdiği para varmış geri vermeyiz diagne kazığı ona girmiş olur böyleceAlbayrak nereye istifa ediyor yav? Diagne kazığını çıkarmadan kaçıp gitmek yok öyle. Sırf eldeki parayı Ciner grubuna peşkeş çekmek için bir sürü forvetle anlaşmayıp Kasımpaşa’nın kucağına oturdu bilerek. Şimdi istifa etmesi ödül olur ona ancak. Yediği haltları temizlesin ondan sonra gider.
monaco forvet almayacak zaten
bende aynı kaynaktan aldım bılgıyı net bılgıbeyler net bilgi aldim tam agizdan hemde, falcao transferi kesinlikle 2 eylüle kadar bitiyor olumlu veya olumsuz, hadi bakalim![]()
Yok Ankesörlü Telefondan arayıp Öyle Bir Söveceğim ki Özür Dileyecek.Telefondan nasil yuzune soveceksin renktas goruntulumu aricaksin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son derece mantıklı bir teklifCebinden verdiği para varmış geri vermeyiz diagne kazığı ona girmiş olur böylece