Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki verilmede her zaman gibi geç kalındı..
Daha transfer döneminin başında verilseydi tepki belki zorda olda bir ihtimal işi sıkı tutarlardı.

Ama bu saatten sonra hiçbir halt olmaz.
Bence taraftar yapısına göre böyle çapsız başkan ve yöneticilerin başımıza gelmesi çok normal.

Bu kadar göz göre sürekli aynı hataları yapan adamlar Galatasaraylı değildir.Bunun başka bir açıklaması yok.

Şu an başıızdaki adamlarında Galatasarayın başına gelmesi tamamen tesadüftür.Bundan oönceki başkan ve yönetime olan tepkinin sonucu başa geldiler.

Eski yeni hiç farketmez bizim başınıza gelenlerin alayıının sözde Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum.sırf kendi reklamlarını yapmaya geldiklerini düşünüyorum.İnsan istese bu kadar basit hatalar yapamaz.

x1080.webp

bu sefer gelicek niye derseniz albayraga degil şükrü hanedar güveniyorum bu iş biticek öyle ya da böyle

Belhanda haftaya olmazsa yaratıcılık acısından yine sıkıntı yasarız bu sefer Seri'de yok.

6.5 banega
4 falcao

9 belhanda
8 diagne
3 yunus

üstüne bek kanat falan alınır ama nerdeee
güzel yazmışsın üstad lakin vakti zamanında paylaşımlar belhanda 18m Marcao 45m Diagne 16m şeklindeydi , biz futbol managerlik oyunu değil bu belhanda maximum 7,5 eder Marcao 4,5 civarı diyince kendine it isimleriyle üyelik açanlar kuş bu engelleyin diyolardi

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

le havre umut meras + ertugrul ersoya toplamda 2m euro ödemis.

İyide kardeşim neden çıkıp söylemiyor bunlsr falcao olumsuz sonuçlandı diye bukadarmi küfür yemeye meraklılar

Versinler uc mac donk oynasin orda uc macida banko kazaniriz donk nzonzi belhanda gayet iyi gider
Hoca isterse donk u yine oynatsin seri yi kenarda bekletsin ama haksızlık yapılırsa buna sesimiz çıkmalı kim olursa olsun önümüzün kesilmek isteneceği bir sezonda böyle şeylere sessiz kalmamaliyiz önünü kapatmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt