Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.612
- 43.444
- 3.748
Icimden bir ses bu Falcao olayi 2 temmuzdan once netlik kazanacak diyor. Bu sese cok guvenirim.
Sese pek güvenme 2 temmuza 1 yıl var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icimden bir ses bu Falcao olayi 2 temmuzdan once netlik kazanacak diyor. Bu sese cok guvenirim.
Sese pek güvenme 2 temmuza 1 yıl var
ben de aynı fikirdeyim gelicek baze umutusuzluga kapılıp gelmiyecek diyorum ama bu sefer gelicek hissediyorum hatta yazmıştım sana gelmeyecek diyeBeyler falcao gelecek rahat olun az
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlarda seni sevmiyordur büyük ihtimalle.beşiktaşlıları hıc sevmem
Klasik kirmizi kartlik hareket 1 mac olmasi gerekiyor ama nerde
Min 3 mac verecekler
Min 3 mac verecekler
güzel yazmışsın üstad lakin vakti zamanında paylaşımlar belhanda 18m Marcao 45m Diagne 16m şeklindeydi , biz futbol managerlik oyunu değil bu belhanda maximum 7,5 eder Marcao 4,5 civarı diyince kendine it isimleriyle üyelik açanlar kuş bu engelleyin diyolardi6.5 banega
4 falcao
9 belhanda
8 diagne
3 yunus
üstüne bek kanat falan alınır ama nerdeee
Hoca isterse donk u yine oynatsin seri yi kenarda bekletsin ama haksızlık yapılırsa buna sesimiz çıkmalı kim olursa olsun önümüzün kesilmek isteneceği bir sezonda böyle şeylere sessiz kalmamaliyiz önünü kapatmaliyizVersinler uc mac donk oynasin orda uc macida banko kazaniriz donk nzonzi belhanda gayet iyi gider