Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence biraz indirim yapabilir modlar ben öyle ceza alan bir adam değilim bir kıyak geçseler herkesin sözü olurum.Oylarınızı bekliyorum.Küfür etsin ceza almasın diyenler,ceza alsın diyenler,yazıktır adam haklı az ceza alsın diyenler olarak anket bekliyorum
Sizi sakin olmaya davet etmek durumundayım

U. Karakullukcu aspordan yollandıktan sonra ağır saçmalamaya başladı. Nette yayınlarını izledim bikaçdefa lakayit, şımarık, antipatik bir tip olmuş. 30 dakika programın neredeyse yarıdan fazlası saçma sapan geyik muhabbetleri. Ali Ece yi bile yıldırdı yakında kafa göz dalar buna.
Adam şortla çıkıyor programa. Sürekli elinde bi fincan müptezeller gibi.

Arkadaşım durum gereği hiçbir plan oyuncu satmadan uygulanamaz. Ben plansız olduklarını düşünmüyorum ama yönetim adam satamayınca sadece lyndi mecburiyi yaptık. Falcao ya da bonservissiz gelir diye yapıştık

Sorun 2.5 ay sadece 1 forvetin peşine takılmak.

Bu kadar sürede başka oyunculara teklif götürebilirdik. Örneğin Llorente boşta.

Arkadaşlar, biz neden adam akıllı, Diagneyi besleyecek bek ve kanat oyuncuları bakmıyoruz. Öyle ya da böyle Gol attırmalıyız bu kamyona

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Niye her transfer döneminde bir futbolcunun transferine saplanıp kaldığımızı hiçbir zaman anlamayacağım ve onaylamayacağım...

Bonservis free olduğu söylenirken ve 2-4 milyonluk menajer komisyonu yokken bile yıllık 6-7 milyon maliyetten bahsediliyordu. Baktın bu şartlarda bile bu iş olmuyor, daha da sürüncemede bırakmayacaksın, kalk gitsin masadan!..

Yazıp söylemekten bıktığım bir sözü tekrar etmek durumundayım; işi bitirmek kadar, koşullar öyle gerektiriyorsa masadan kalkmayı bilmek de bir erdemdir, nokta!..

aynen

belhanda takıntısı da öyleydi

feghouliyi de oradan takıntılı adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor

mesela hala geçen sene ilk yarı yoktu diyor
Çünkü belhanda transfer olduğunda olumlu karşılamiştı transferi feghouli de okadar olumlu değildi. Bi de belhandanın avukati olduğu için feghouliye kara propaganda yapıyor insanlarin algılariyla oynamak için

Bence biraz indirim yapabilir modlar ben öyle ceza alan bir adam değilim bir kıyak geçseler herkesin sözü olurum.Oylarınızı bekliyorum.Küfür etsin ceza almasın diyenler,ceza alsın diyenler,yazıktır adam haklı az ceza alsın diyenler olarak anket bekliyorum
en iyi ihtimal 3 ay dedim normal şartlar altında hazirana kadar forumu göremezsin. Recep mod'a güveniyorum en üst sınırdan ceza alman için elinden geleni yapacaktır.

Nicola başlatma yarınına
Sen de mi başladın yarın yarın

Dolayli yoldan hallet isini erman toroglunun dedigi gibi 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt