Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurahim albayrak : „ben bir oyuncu alacaksam ilk gidip en iyi oyuncularini isterim, sonra ikinci süper oyuncularin onuda vermiyorlarsa bari sunu alalimda eli bos dönmeyelim diyip istedigim futbolcuyu alirim“

Suan kendime soruyorum acceba hedef banega ve falcao degilmiydi

Takım yaşlı ve hımbıl, dedikçe hala 33-34 yaşında futbolcu önerenler görüyorum; Allah akıl fikir versin...Ha, Falcao yu ayrı tutuyorum; iki aydır bizden biri gibi oldu zaten; hayranıyımdır ama yıllık 8-10 milyona malolacaksa Monaca' da mutluluklar dilemek isterim kendisine...

Her sene ayni halt sonra sezon sezonunda sampiyonluk kutluyorlar birsey olmamis gibi

Isim de veriyorum Mehmet Ocak hakan duztepe gibi hollandalilar,biraz tutarli olun yaw temmuz ayinda hocam hocaam diye mesajlar atiyorlar Ali koc a cevap verince,sezon icinde istifa

Cok beklersiniz

Uza Arda, senin gibi terime tapanlardan degiliz. herkesin gorusu farkli, bunu ogren.

Hocamız daha ne desin, tüm ülkenin gözü önünde orta saha ve stoper istiyorum dedi. Hayla ses seda yok, biz mi araştıralım kontratı olmayanları, siz ne iş yaparsınız.
Belliki hoca bin defa dedi bunlara ama yok nato mermer nato kafa anlamıyorlar.
Koskoca camianın teknik direktörüne, son 1 haftası kalmış olan transfer dönenimde inşallahlu maşşallahlu cümleler kurduruyorlar bide sağda solda utanmadan yöneticiyiz diye geziyorlar. Lan zaten idari yönden ibra olmadınız, taraftar arkanızda durdu hiçmi utanmıyonuz bu taraftardan?

Takım yaşlı ve hımbıl, dedikçe hala 33-34 yaşında futbolcu önerenler görüyorum; Allah akıl fikir versin...Ha, Falcao yu ayrı tutuyorum; iki aydır bizden biri gibi oldu zaten; hayranıyımdır ama yıllık 8-10 milyona malolacaksa Monaca' da mutluluklar dilemek isterim kendisine...
Aga bu saatten sonra kimi buluruzki? Elde kalanlara bonservisi olmayanlara bakcaz.

değeri yokken anlaşılıyor ne .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiçbir transfere bu kadar duygulanım yaşamadım. Cidden travma olacak benim için.

Bu yonetim 3 aydir napti acaba? cok merak ediyorum. Elit kulupler, transfer sezonu baslamadan transferleri acikliyorlar.

IMG_20190827_214141.webp

Vedat transferi ile ne alakası var Falcao transferinin? Vedat muhtemelen fenerin ilk 11 sözü ve Rize başkanının kadro dışı bırakırım tehditleri ile karar değiştirdi. Monaco fenerin araya girmesi ile mi bize Falcao'yu satmaktan vazgeçecek veya fiyat yükseltip işi yokuşa sürecek? Süper ligdeki fenerin köpeği Rize ile Monaco'yu bir mi tutuyorsun?
Bu kadar koruyacaksin Antuda daha rahat korursun bence hepside seninle ayni fikirde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt