Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mumdur iki mumdur üç mumdur , tey tey

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_6361.webp

Daha temmuz ayındayız 50 gün var transfer döneminin bitmesine. Taraftar sabırlı olsun diyenler..
Taraftar herşeyi sizden daha biliyor. Kimin ne yapacağını yapabileceğini yapamayacağını çok iyi biliyor. umarım şu süreçte bunu biraz anlamıssınızdır.
Bu saatten sonra forvet olur mu olmaz mı bilemem. Çok önemli de değil. Çünkü bu işin buralara geleceğini bilen yangıncı arkadaşlarımız bu sürecin haklı çıkan tek tarafıdır.

Ne sabrı yav tatile gittim, askere gittim, şimdi tekrar tatile gidicem hala bir forvet alamadılar şaka mı bu hangi sabır bide bu işin daha geçtiğimiz yılı var yok abi ya bu yönetim defolsun gitsin bu saatten sonra

rizeli ve baskan şu saatten sonra isterse agueroyu getirsin cıkıp acıklasınlar sampiyon olan takımın 1 tane bile oyuncusunu nasıl satamıyorsun ?
Fiveteen, fiveteen fiveteen dersen araba satiyormus gibi biraz zor. Oyuncu satisina alisina profosyönel ekip kurmak lazim. Misal git Drogbayi, sneijderi getir egit ve bunlari yolla oyuncu almaya. Haldunda bi gelmedi birdaha gece 5e kadar kap geliyordu

Şu Türkiye deki boklukta siyasete futbola sanata heryere karışmış hile hurda adam kayırma adam sendecilik şike vs ortamında isterse guardiola gelsin forvetin Ronaldo cavani Messi olsun zor olur kanaatindeyim ben medyası olsun hakemleri tffsi herşeyiyle yabancıyı yerler. Fatih Terim in en büyük artısı medyasından başkanına kadar ayar verebilmesidir. Bir şekilde olmuyor o işler. Yerli olmayınca olmuyor. Ama bilmem nereye kadar bu böyle sürer
Fatih hoca dışında da o ayarı, o atarı verebilen bi tane yerli hoca yok ki. Zaten konu da Fatih hoca sonrası için.

Madem bir transfer politikamız yok; Manuel Fernandes’e çökmeliydik. Terim iyi verim alırdı ondan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferleri zamaninda bitrseydin, suan liderdik 6 puanla cok net.

Sinir stress yasamadan suan Apo keyif yapiyordu.

tam tersi oldu.

Akan oyunda Diagne'nin gol atabilmesi imkansiz gibi geliyor artik bana. Topu kontrol edip ayagindan cikartana kadar mevsimler degisiyor. Ligde su anda en kotu forvet bizde.
Adamın rakip geçiyim derdi yok biri gelse de kendimi yere atsam diye bekliyor resmen
Bunun önü bomboş olacak beleş gol atacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt