- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Show peşinde. Yoksa şükrü var ve başarili. Nzonzi ve seriyi uygun maliyetlere şipşak bitirdi
Ben Sukrunun bitirdine inanmiyorum, Ozgun koyuturk bitirdi bence ikisine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Show peşinde. Yoksa şükrü var ve başarili. Nzonzi ve seriyi uygun maliyetlere şipşak bitirdi
Fiveteen, fiveteen fiveteen dersen araba satiyormus gibi biraz zor. Oyuncu satisina alisina profosyönel ekip kurmak lazim. Misal git Drogbayi, sneijderi getir egit ve bunlari yolla oyuncu almaya. Haldunda bi gelmedi birdaha gece 5e kadar kap geliyordurizeli ve baskan şu saatten sonra isterse agueroyu getirsin cıkıp acıklasınlar sampiyon olan takımın 1 tane bile oyuncusunu nasıl satamıyorsun ?
Yemin ediyorum akşam üzeri yarım saat uyuyayım dedim 50 tane falcao kabusu gördum. Rüyamda bi geliyor bi gelmiyor bi trtspor dortmund devreye girdi diye haber yapiyor.kafayı yedirecek hıyarlar bizeSabır taşına döndük resmen
Yeminle ben de şizofren olacağım yakında ondan korkuyorumYemin ediyorum akşam üzeri yarım saat uyuyayım dedim 50 tane falcao kabusu gördum. Rüyamda bi geliyor bi gelmiyor bi trtspor dortmund devreye girdi diye haber yapiyor.kafayı yedirecek hıyarlar bize![]()
Fatih hoca dışında da o ayarı, o atarı verebilen bi tane yerli hoca yok ki. Zaten konu da Fatih hoca sonrası için.Şu Türkiye deki boklukta siyasete futbola sanata heryere karışmış hile hurda adam kayırma adam sendecilik şike vs ortamında isterse guardiola gelsin forvetin Ronaldo cavani Messi olsun zor olur kanaatindeyim ben medyası olsun hakemleri tffsi herşeyiyle yabancıyı yerler. Fatih Terim in en büyük artısı medyasından başkanına kadar ayar verebilmesidir. Bir şekilde olmuyor o işler. Yerli olmayınca olmuyor. Ama bilmem nereye kadar bu böyle sürer
Adamın rakip geçiyim derdi yok biri gelse de kendimi yere atsam diye bekliyor resmenAkan oyunda Diagne'nin gol atabilmesi imkansiz gibi geliyor artik bana. Topu kontrol edip ayagindan cikartana kadar mevsimler degisiyor. Ligde su anda en kotu forvet bizde.