- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Ne bu Mustafa Cengiz in son yönetim kurulu toplantısı mıarkadaşlar boş verin transfer felan
keyfinize bakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bu Mustafa Cengiz in son yönetim kurulu toplantısı mıarkadaşlar boş verin transfer felan
keyfinize bakın
13 yabancı var işte. Bir forvet geldiğinde 14 olacak. Belhanda'nın sözleşme dondurulması olayını bilmiyorum ve öyle birşey olacaksa bile daha yeni çıktı bu durum. Dondurma kararı almak için doktor raporlarını beklemen gerekiyor. Onu beklemeden söylediğin isimleri alırsan yine risk. Hadi dediğin gibi oldu yine sayı 14 oldu. Yine forvete yer yok.13 yabancı var Belhanda denildiği gibi sözleşme dondurulacaksa 12’ye düşüyor. Bu saydığım 2 isimle 14 oluruz. Falcao gelmesi halinde zaten mutlaka elden birisi çıkacak. Bu isimde büyük ihtimal Linnes ya da Diagne olur.
arkadaşlar boş verin transfer felan
keyfinize bakın
galatasarayın peşindeyizNe bu Mustafa Cengiz in son yönetim kurulu toplantısı mı
karı ile aran nasılYok ki
karı ile aran nasıl
Nerden bulacaksın bu parayı. Cebinden para koyamıyorsun transfer bütçesine sattığın ile aldığına bakıyorlar. Para bulacaksın onu yapacaksın bunu yapacaksın. Sana da bu Diagne olayını anlatmayalım tekrar. O gün o parayı o adama vermeseydik zaten o parayı kullanacak bir yerin olmayacaktı. Ayrıca o paranın 13 TL olduğunu da fener medyasından başkası yazmıyor. Nerede yazıyor 13 olduğu? Hangi kap bildirimi o?Dandik bakkaldan dandik mala 13 tl veriyorsan eğer kaliteli mala da 5 tl bulacaksın kusura bakma Kerem CENGİZ kardeş
Sadece diagne ile bağların iyice kopmasinda taraftar suçlu.ama sene başı sıcağı sıcağına satilsa burayada gelmezdi.Diagneyi satamayınca bütün planlar anlıyorum bunun suçuda sadece yönetimin değil, tüm taraftarında aynı zamanında. Hepimiz adamın yorumlarla forumlarda mesaj atarak mafettik elimizden para eden tek oyuncuyu.
Elif ne yaptıkda 16 milyon e etti bir şekilde satıldı ama taraftarda elif şöyle kötü böyle kötü diye hiç biryerde yazmadı. Suçu sadece yönetime atmayalım bence. Bizde suçluyuz.
bir kere yüzün gülmedi be kolpayımGeçiniz efenim next question
Ateşle.sen bu kurtlar sofrasından
çıkamazsan ona yanarım
melihoid
Benim yazdiklarim mod. Tarafindan onaylanmadan yaInlanmiyor belli bi süredir. Bunu geri düzeltebillirmisin Renktas. Düzeltirsen ins. Falcao gelirarkadaşlar boş verin transfer felan
keyfinize bakın
Maalesef son 1 haftaya yine bunların sığdırılması facia zaten. Saydığım isimlere bakılınca 2’si as 11’de oynayan adam 1’si elimizdeki en joker oyuncu. Ama son 1 hafta kala 3 adamı değiştirip 3 adam almak istiyorsak burada bu işler kolay değil bahanesi üretemeyiz. Diagne’ye o paraları vermeseydik çoktan bir Arap kulübüne satmıştık. Adam İstanbul’da ve iyi de bir para alıyor gitmemesi normal. Araplarda onu çekecek tek şey yüksek bir ücret olurdu ancak13 yabancı var işte. Bir forvet geldiğinde 14 olacak. Belhanda'nın sözleşme dondurulması olayını bilmiyorum ve öyle birşey olacaksa bile daha yeni çıktı bu durum. Dondurma kararı almak için doktor raporlarını beklemen gerekiyor. Onu beklemeden söylediğin isimleri alırsan yine risk. Hadi dediğin gibi oldu yine sayı 14 oldu. Yine forvete yer yok.
Falcao gelirse mutlaka biri elden çıkacak dediğin isimler için ne yapacaksın? Takımdan göndermen gereken oyuncu muammelesi yapıldığı anda beleşe yakın bir fiyatla göndermen gerekecek. Ya da kalacaklar ve maaşlarını alacaklar sen de oynatmayacaksın.
İşte herşey öyle düşündüğünüz gibi çok kolay olmuyor. Yaptığınız her hamle ardından bir tarafınıza birşeylerin patlama ihtimali var.
6 futbolcu yazmışsın 2'si bizde ve parlayamadı.Anadoluda parlayan 4 oyuncu vardı vedat,trezeguet,diagne,akbaba vedat ile trezegueti alsaydık ileride hem satardık hemde şu an performans alırdık hemde daha az maliyetli oldirdu trezege geçen sene 5 milyondu vedatı ise devre arası 1 milyona bile alabilirdin
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi