Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.182
- 3.276
- 2.088
ffpVerin Falcaonun eline 5 milyon alsın bonservisini.Dünyanın en büyük kulüpleri yapıyor biz nedeb yapmıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ffpVerin Falcaonun eline 5 milyon alsın bonservisini.Dünyanın en büyük kulüpleri yapıyor biz nedeb yapmıyoruz
Sen varken etmemem mümkün mü en saydığım modcum.allaha şükür paramız pulumuz var
dikkat et kendine
imza parası ffpye girmez city rodriyi alırken 60m bedeli güya cebinden ödedi oyuncu
Yok o zaman ffp ye girmez renkdaş falcao bonservisine eline aldigi zaman ffp ye girmiyor diye biliyorum.
ya oyuncusunu ya kulübü ikna edecek menejerin görevi o zatenAdamın istediği 4 5 milyon yıllık ücrete ne yapacak menajer?
Tam arayi acacakken sagolsun yonetimimiz herşeyi berbat ettiNzonzi ve seriye rağmen bunu diyorum ki şuan bir kulüp şampiyon olup nasıl kötü yönetilirin anlam bulmuş halidir bu yönetim. Yazıklar olsun
Sinan Gümüş forumumuza üye olmuş arkadaşlar. Hoşgeldin Sinan İtalya iyidir umarımSinan Gümüsü aricaz, o tarz kanat yok elimizde simdi
o madde genel toplam gelir giderle alakalı yani store gelirinden stad gelirine kadar her şey işin içinde transferde sattığımız kadar almalıyızBen şu olayı tam kavrayamadım. şimdi al-sat dengesi var tamam. ama bu madde nedir ve buna bağlı sorularım var benim
"Şirketimiz, 2017/18 sezonu için azami 50 Milyon Avro ve yapılandırma sezonlarını içeren 2018/19 sezonu için azami 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için azami 10 Milyon Avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir."
1 Bu madde bu sene için -10m Avro hakkımı veriyor?
2 Veriyorsa 2019/2020 sezonu sonuna yani mayısa kadarmı?
3 Eğer mayıs sonuna kadarsa Biz Falcaoya 5m versek bile yaklaşık -7m Avro da olacaksak ara transferde bunu kapatma şansı yokmu?
4 Bu durumda şampiyonlar ligi listelerine Falcao yazılabiliyormu?
5 Fatih Hocanın söylediği yönetimin alacağı risk bumu?
kesinlikle bizden bahsetmiyor
Diagne'den bahsediyoruz değil mi? Oyuncuyu ikna edebileceğini sanmıyorum. Takımı da ikna edeceğini sanmam ki herkesin nefret kustuğu bir herife yıllık 3-4-5 falan vermezler...ya oyuncusunu ya kulübü ikna edecek menejerin görevi o zaten
Gunaydin rengimEyvallah rengimGunaydin!
Oyuncuya 5 mil verince ffpye girmiyor