Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şu olayı tam kavrayamadım. şimdi al-sat dengesi var tamam. ama bu madde nedir ve buna bağlı sorularım var benim

"Şirketimiz, 2017/18 sezonu için azami 50 Milyon Avro ve yapılandırma sezonlarını içeren 2018/19 sezonu için azami 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için azami 10 Milyon Avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir."

1 Bu madde bu sene için -10m Avro hakkımı veriyor?
2 Veriyorsa 2019/2020 sezonu sonuna yani mayısa kadarmı?
3 Eğer mayıs sonuna kadarsa Biz Falcaoya 5m versek bile yaklaşık -7m Avro da olacaksak ara transferde bunu kapatma şansı yokmu?
4 Bu durumda şampiyonlar ligi listelerine Falcao yazılabiliyormu?
5 Fatih Hocanın söylediği yönetimin alacağı risk bumu?

Ben şu olayı tam kavrayamadım. şimdi al-sat dengesi var tamam. ama bu madde nedir ve buna bağlı sorularım var benim

"Şirketimiz, 2017/18 sezonu için azami 50 Milyon Avro ve yapılandırma sezonlarını içeren 2018/19 sezonu için azami 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için azami 10 Milyon Avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir."

1 Bu madde bu sene için -10m Avro hakkımı veriyor?
2 Veriyorsa 2019/2020 sezonu sonuna yani mayısa kadarmı?
3 Eğer mayıs sonuna kadarsa Biz Falcaoya 5m versek bile yaklaşık -7m Avro da olacaksak ara transferde bunu kapatma şansı yokmu?
4 Bu durumda şampiyonlar ligi listelerine Falcao yazılabiliyormu?
5 Fatih Hocanın söylediği yönetimin alacağı risk bumu?
o madde genel toplam gelir giderle alakalı yani store gelirinden stad gelirine kadar her şey işin içinde transferde sattığımız kadar almalıyız

Galatasaray, 1.5 yıllık Terim döneminde 53 m€'luk (340 m₺) futbolcu sattı.

Ndiaye €16M
Ozan €11M
Rodrigues €9M
Gomis €6M
Fernando €4.5M
Cavanda €2.4M
Maicon €1.7M
Mitroglou €1.2M
Carole €0.7M

ya oyuncusunu ya kulübü ikna edecek menejerin görevi o zaten
Diagne'den bahsediyoruz değil mi? Oyuncuyu ikna edebileceğini sanmıyorum. Takımı da ikna edeceğini sanmam ki herkesin nefret kustuğu bir herife yıllık 3-4-5 falan vermezler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt