Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer diagne ile sezona başlayıp başka bir forvet almazsak ve istenilen oyuncu satışını gerçekleştiremeyip luyindamayı kadroya yazamazsak İşte o zaman istifa sesleri yükselir. İşin garip yanı tüm bu olayların olumlu yönde gerçekleşmesi için 5 gün kaldı Nasıl bir amatörlük işbilmezlik bu ya

Suclu sadece yönetim degil

Mendes ve Ahmet Bulut ikilisi oyun cevirdiler

Fazladan komisyon alacaklar diye monaco’yu devre disi birakmak istediler

Yıl olmuş 2019 hala Şeref Aydın denilen müptezel konuşuluyor. Bizim acilen Gürpegi ile Özgür Ayten'e ulaşmamız lazım :)

Mitroglu neden yollandı onu anlamadım? Hiç forvet ismi geçmiyor. Hâlâ eksi bakiyedeyiz luyindama da bildirilemiyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şeref aydın Emre morun kap açıklamasını ilk söyleyen kişiydi yalnız.

Falcao konusunda herkes Kolpaçino oldu zaten.... Fatih terim hocamız dahil :)

Eger Falcao transferini iyi yonetselerdi bu kadar malzeme verip taraftarı umutlandirmasalardi yildiz olmasa da bir forvetle çok iyi transferi dönemi geçirdik diyebilirdik.Ama yönetimin falcao transferi amatörce yönetmesi yüzünden şu an bu haldeyiz
Anlatamadim bi türlü ffp elini kolunu bagliyor oyuncu alamiyoruz satmadan. Anca ya kiralarsin ya bonservissiz yada satip alirsin. Nasil iyi birini alacaz satmadan

2 Eylül gece son saniyede akşam pazarı Allah ne verdiyse olacak bu da bir yöneticilik başarısı....

Bir transfer yerli yabancı, muhabir, yönetici, gazeteci herkesi mi kolpaya düşürür arkadaş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt