Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi yönetime gerek yok biraz işten anlayan bir yönetim olsaydı eğer İtalya'da Juventus ,Almanya da Bayen Munih makası nasıl açtıysa bizde bunu yapabilirdik.
Ama biz ne yaptık s.çtık batırdık.

falcao bonservisnen mümkün değil bu arada

Sevilla dan Banega istedik, Fernando gitti
Monaco dan Falcao istesik, onyekuru gitti

Abdurrahim Albayrak in yeni stratejisi acaba satmak istedikleri oyuncularin takimindan birini istemek sonra satmak mi?

Bundan once bir oyuncuyu ostersek once baska oyuncudan baslarim diyen adamdan hersey beklenir.

6 gün var ve halen bir ton isimiz var gercekten ISTIFA EDIN ya bu kadar plansiz ve beceriksiz olamaz bir yönetim hep forvete sikinti hep en sona birakiyoz ve tabiki BECEREMIYORUZ ceza almamak icin kendimi cok zor tutuyorum yoksa dalacam önlu arkali

Bizim yönetim isi bilmiyor
Varan 1. Fatih terimin sözlesmesini fes et
Varan 2. Jardime teklif götür Gs klübüne getir
Varan 3. Monaco ne oldugunu anlamadan al
Falcaoyu bedavaya
Varan 4. jardimle sözlesme iptal et
Varan 5. julen lopetegui ile sözlesme yap
Varan 6. ayni taktikle kap banegayi
Varan 7. getir Spirtiv Direktör olarak Terimi
Lopetegui kovulmaz iyi adam.
bu ne

Diagne ilk şampiyonlar ligi maçında hattrick yapıyormuş. Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu oluyormuş. Devre arasında küme düşmek üzere olan bir primier lig ekibine 20 milyon € satıyormuşuz...

Biraz kestireyim dedim üzerim açık kalmış rüya işte:D
20190828_132158.webp

Bizim yönetim isi bilmiyor
Varan 1. Fatih terimin sözlesmesini fes et
Varan 2. Jardime teklif götür Gs klübüne getir
Varan 3. Monaco ne oldugunu anlamadan al
Falcaoyu bedavaya
Varan 4. jardimle sözlesme iptal et
Varan 5. julen lopetegui ile sözlesme yap
Varan 6. ayni taktikle kap banegayi
Varan 7. getir Spirtiv Direktör olarak Terimi
Lopetegui kovulmaz iyi adam.

Seni harcamislar Bu zamana kadar

şaka maka falcao falcao derken lige havlu atacağız ..Kayseriye de yenilirsek ve fener kazanırsa buradan döneceğini sanmıyorum son çıkış kayseri maçı benim gözümde... 5 farkı korumalıyız fener maçına kadar
fark 8 olur bu hafta. fener de bizi rahat yener. tt arenada kendi sahalarindaki kadar zorlanmiyorlar bize karsi.

Bunlar seri ve nzonziyi nasıl aldılar? 5-6 beden büyük bu çapsızlar için

Serinin perfromansını gördükten sonra neden ingilterede kalamadığını daha iyi anlıyorum.Hiçbir takım talip olmamış olabilir.

Yüksek bonservisle satıldığı için hiç izlemeyende bile çok büyük beklenti oluştu.evet tabiki kötü oyuncu değil.
Ama bizim nzonzi gibi adamın yanına daha farklı bir tipde adam lazımdı.
Şunu öğrenmiş olduk.
İngilterede bazen oyuncu hiç hakketmediği halde çok ciddi bonservisler veriliyor. Ndiaye,cenk tosun,andy carrol gibi..

Ama nzonzi transferi kalite,maliyeti ve iki senelik kirallık sözleşmesiyle çok başarılı bir iştir..
Nzonzin uzun süre üst düzey klüplerde sürekli oynayarak kalitesini ispat etmiş bir oyuncu.

Bu yönetimin transferde başarı oranı tamamen tesadüflere kalmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt