- 27 Ocak 2010
- 139.392
- 105.725
- 5.648
Rahat uyu Alejandra, kaptanın bize emanet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bitmis. ondan onay verdi
İnşallah. Ben herkesten çok isterim. Ama şu anki durumuyla geniş kadronun en kötüsü. Ne 6'da oynayabiliyor ne de orijinal yeri 8'de. Konya orta sahası adamı ezdi resmen. 2. bölgede ayağında top tutamadı adam akıllı.
Kombine satışlarının yeterli seviyeye ulaştığına inandıkları zaman falcaoyu bırakacaklarmisŞimdide kombine satmalarını mı bekleyecez lan
Ya bana Fulham ve Nice'teki maçlarla gelme. Galatasaray'daki Seri'den daha yavaş bir oyuncu söyle bana. Selçuk ve Diagne bile daha hızlı adamdan. Adamın resmen ölüsü geldi bize. Umarım toparlar.Seri yavaş mı?)
Uyumasın la. Uyunur mu..Rahat uyu Alejandra, kaptanın bize emanet.
![]()
![]()
![]()
Rahat uyu Alejandra, kaptanın bize emanet.
![]()
![]()
![]()
Çok net söylüyorum berbattı. Hatta berbattan daha kötü bir kelime varsa oydu. Bu kadar Pollyanna olmayın.Konya maçında kötü değildi. Rakip biraz daha açık olsa dahada farklı olurdu
Tamam da daha zaten şapşal şapşal dolanıyor. Her hali bana zaman tanıyın diye bağırıyor.Ya bana Fulham ve Nice'teki maçlarla gelme. Galatasaray'daki Seri'den daha yavaş bir oyuncu söyle bana. Selçuk ve Diagne bile daha hızlı adamdan. Adamın resmen ölüsü geldi bize. Umarım toparlar.
Çok net söylüyorum berbattı. Hatta berbattan daha kötü bir kelime varsa oydu. Bu kadar Pollyanna olmayın.
seri konya macında cok iyi oynadı ndiayeye beyin ve teknik takılmıs gibi kırmızı kartı şanssızlıktı
seri tempolu bir adam o sayede nzonziyi rahatlatıyor
seriyi yavas diyen mac yerine golf filan izlemistir muhtemelen.
Eee tamam sen de kabul ediyorsun işte ağır ve aşırı hantal olduğunu. Daha ne? Ben de biliyorum Nice ve Fulham'da iyi olduğunu ve iyi bir kumaşı olduğunu. Ama kumaş orta saha oyuncusu için çok da önemli değil artık. Sonuçta Selçuk İnan'daki kumaş kimsede yok. Adam 2011-2013 arası neler neler yaptı. Ama son 5 yıldaki halini görüyoruz. Fizik olmadan orta saha olamazsın bu devirde. Umarım Fransa'daki fiziğine ulaşır da orta sahamıza level atlatır.Tamam da daha zaten şapşal şapşal dolanıyor. Her hali bana zaman tanıyın diye bağırıyor.
Monaco’da oturma izni almak için bankada 100.000 Euro mevduatın olması gerek, bu sebeple işçiler sabah gelip akşam ülkelerine dönerler. Gece malikane şık görünsün diye sadece gelip ışık açıp kapatan işçiler vardır.Kombine satışı mı
Monaco'nun nüfusu 38 bin stadlarının kapasitesi ise 18 bin. Her maç stad full çekse nerdeyse ülkenin yarısı stadda maç izlemiş oluyor![]()
Yavas ddgil ve cok iyi bi oyuncu...Şaka mı yaptın yoksa ciddi misin anlamadım? Selçuk İnan'dan yavaş tek futbolcu var takımda o da Seri. Ne demek yavaş değil.