Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahat uyu Alejandra, kaptanın bize emanet.

387171_5da387054115a2d3c60267799493485c-692x360.jpg

lakalle_alejandra_buitrago_con_la_camiseta_de_colombia_foto_instagram_ok.jpg

alejandra_buitrago.jpg

İnşallah. Ben herkesten çok isterim. Ama şu anki durumuyla geniş kadronun en kötüsü. Ne 6'da oynayabiliyor ne de orijinal yeri 8'de. Konya orta sahası adamı ezdi resmen. 2. bölgede ayağında top tutamadı adam akıllı.

Konya maçında kötü değildi. Rakip biraz daha açık olsa dahada farklı olurdu

seri konya macında cok iyi oynadı ndiayeye beyin ve teknik takılmıs gibi kırmızı kartı şanssızlıktı

seri tempolu bir adam o sayede nzonziyi rahatlatıyor

seriyi yavas diyen mac yerine golf filan izlemistir muhtemelen.

hocam seri bunun çok daha fazlasında kaliteli bir adam. korkak oynadı , top sürmedi sorumluluk almadı , ama bu kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez , tutuk sadece

Tamam da daha zaten şapşal şapşal dolanıyor. Her hali bana zaman tanıyın diye bağırıyor.
Eee tamam sen de kabul ediyorsun işte ağır ve aşırı hantal olduğunu. Daha ne? Ben de biliyorum Nice ve Fulham'da iyi olduğunu ve iyi bir kumaşı olduğunu. Ama kumaş orta saha oyuncusu için çok da önemli değil artık. Sonuçta Selçuk İnan'daki kumaş kimsede yok. Adam 2011-2013 arası neler neler yaptı. Ama son 5 yıldaki halini görüyoruz. Fizik olmadan orta saha olamazsın bu devirde. Umarım Fransa'daki fiziğine ulaşır da orta sahamıza level atlatır.

Kombine satışı mı :asd:

Monaco'nun nüfusu 38 bin stadlarının kapasitesi ise 18 bin. Her maç stad full çekse nerdeyse ülkenin yarısı stadda maç izlemiş oluyor :D
Monaco’da oturma izni almak için bankada 100.000 Euro mevduatın olması gerek, bu sebeple işçiler sabah gelip akşam ülkelerine dönerler. Gece malikane şık görünsün diye sadece gelip ışık açıp kapatan işçiler vardır.
Bunu bir gereksiz Ertem Şener bilgisi olarak ekleyelim.

Kombine olayı kolpa tabi o ayrı.

Falcao son monacoda son golünü jardime takdi helal be. Seve seve verecekler Falcaomuzu yoksa zorlaya zorlayaaaaa aliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt