Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende almanyada yasiyorum ama burdaki bazi "almanci"türkleri görseniz kusarsiniz
Cogu somar görgüsüz kendi bi bok sanan tipler hele hele genc yasta olanlar
Bazen yabanci olsam irkci olurdum diyorsunuz o derece!
Yani benim gibi almanyada yasayanlar hicde alinmasin almanci almanci söylendiginde ergen görgüsüzler kötü imaj yaratiyor yapcak birsey yok

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maalesef :(

Buda Almanya hükümeti sorumludur maalesef eksik integre programından dolayı.

Neyse.... transfer nöbeti yeri değil bu tür konu

Yav manyak mısın ? Ben videodaki adama çomar dedim diye bana etmediğin hakaret kalmadı. Gurbetçi edebiyatı yapma bana. Madem o kadar vatan hasretiyle tutuşuyorsun kalırsın ülkende. Ayrıca şu eşek gibi çalışma mevzusu her ülkede var. Yani Almanya'da çalışınca diğer milletlerden fazla çalışmıyorsun.

Bu arada lütfen küsün ya gelmeyin ülkeye, ülkeye yazın geliyorsunuz yapmadığını çomarlık kalmıyor. Almanya'da yiyemiyeceğiniz bokları elinizde para var sanınca Türkiye'de yemeye kalkışıyorsunuz sonra götünüz üstüne oturuyorsunuz.
Hocam isim soyisim kısmındaki Falcao yazısını eklemek için kaç bin mesaj gerekli.

1- Bu telefonu acan sahis maalesef Yeni Turkiye'nin seviyesini ve istikametini gosteriyor. Bu telefonu acan sahis, oylesine kultur, haysiyet ve edeb ten yoksun ki, savunmadiz bir hayvani da oldurebikir, bir bayana tecavuz de edebilir. Zira bir baskasinin kisilik haklarina tecavuz etmistir.
2- Abdurrahim Albayrak' ta yanlis yapmistir. Seviyesizin seviyesine inilmez. Seviyesiz buldurulup yargi onune cikartilir.
Galatasaray'da florya da ( Fatih Terim gerek gorurse) gunluk sorunlar disin da bir gorevi olmamalidir. Su telefonlara cevap verip vermeme konusunda gerekliligi dahi mantik suzgecinden gecirmekten yoksun adam Galatasaray'a yonetici olmamalidir.

Ulke olarak yokus asagi gidiyoruz. Telefonu acan yaratigin su ana kadar ki hayattaki en buyuk basarisi bu telefon gorusmesi sanirim.
Bence bu Türkiye'nin seviyesi değil Almanya'nın seviyesinin düştüğünü gösteriyor.

Birebir tanımadığın kişiyi kökeni veya doğduğu yerden dolayı aşağılarsan bundan dolayı sana her ırkçı, faşist, cahil gibi sıfatlar haklı olarak uygun görülür...

beyler aldığım duyuma göre 2 eylüle kadar transfer yapacağız
net bilgi mi bilmiyorum

Demekki heryerde böyleyiz hocam biz millet olarak.Rusya’da da aynı ama Almanya’da en azından medeniyete ayak uydurmuşlardır diye düşünüyordum.

Yok yav keske öyle olsa.

Buradaki (Almanya) cogunluk da bildigin öküz gibi, medeniyete ayak uyduramayanlar uydurmus olanlardan kat kat daha fazla maalesef.

gs universitesi yılın spor adamı veya yöneticisi gibi ödülleri işe yaramaz zengin heriflere vereceğine gerçek bi spor yöneticisi gibi davranan halkın içinden gelen ve bi fenerliye nasıl davranması gerektiğinin bilincinde olan apo albayraka vermeli artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt