Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern city lpool barca harici her takima okim

Biraz zor olursa daha cok ok olurum

Kolay grup bize gelmiyor

Cabuk havalaniyoruz

Bizim avrupada yine sahlanmamiz icin spektakuler bi galibiyete ihtiyacimiz var

4.30 saat sonra gruplar çekilmeye başlanır. Barcelona istiyorum. Messi'yi izleyelim canlı canlı.

Ben senin söylediğin bu olay üzerinden bir espri yaptım sadece. Ama şu olayı örnek gösterip Türkiye'nin gelişimini kültür seviyesini özetlemen yanlış. Adam (Kusura bakmayın ağız alışkanlığı) belli ki yurt dışında yetişmiş büyümüş oranın eğitimini almış biri. Bunun üzerinden Türkiye'deki sosyal yapıyı eleştiriyorsun.

Bu arada diğer söylediğin konularda haklısın. Türkiye'de yaşanan kadın cinayetleri tacizler tecavüzler vs. bunları örnek gösterip bu yorumu yapsan sana %100 hak veririm. Ancak bu yaşananlar Türkiye'de yıllardır yaşanan olaylar ne yazık ki... Sadece teknoloji ve sosyal medyanın gelişmesiyle bu haberlerin halka yayılma hızı çok daha fazla oldu. Atıyorum bundan çok uzun yıllar önce de töre cinayetleri vardı. Kadın ölümleri boşanmalar ve aldatmalar bukadar çok olmadığı için belki sayısı daha azdı ama kadın şiddeti her daim vardı bu ülkede.

Keşke bu olaylar hiç yaşanmasa eğitim seviyesi gün geçtikçe daha da artsa... Neyse bu konular çok daha derin ve uzun soluklu. Burası da yeri değil sanırım.
Kerem, teknolojinin bilgiyi senkronize, her yere hizli yaymasi konusunda katiliyorum. Bunlar eskiden de vardi ama duymuyorduk haklisin. Problem aslinda bunlarin simdi hala oluyor olmasi. Bilisim caginda. Benceceskiden daha az oluyordu su an insanlar daha mutsuz.

Telefonu acan yaratik, Almanyadaki Turklerin yeni jenerasyonundan. Bu jenerasyonda piril piril egitimli, Alman meclisinde milletvekili, firmalarda ust duzey yonetici binlerce genc var. Bu sirtlanin icindeki kokusmusluga ozru yok. Toplum olarak kufuru sevmemiz de ayri bir arastirma konusu.

Transfer nobetini sosyal cozimleme icin daha fazla mesgul etmeyelim ayni fikirdeyim.

arkadaşlar
eğer küfür içerikli mesajlar yazarsanız
işlem uygulamak durumunda kalacağım

ADMİN ÜNSAL VARDAR
02904ddab8a451649c81c1878d917a35.jpg

Fenerli bir gavat sövmüş başkana oda ana avrat girmiş. Ben olsam daha beter girerim ayrıca onu süründürürüm mahkemelerde

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki birkaç kez aranıp ciddi rahatsızlık verilmiş gibi geldi videodaki diyaloklardan anladığım kadarı ile.. Abdurrahim de en son oyuna gelmiş gibi, gerçi bunu Abdurrahim hanesine yazmam. Fenerlilerin ne kadar vahim bir duruma geldiğinin göstergesi, hele bir de organizeli ise işte o zaman daha uyanık olmak lazım.
Bu arada Fenerlilerin Abdurrahim’i hedef alması, Abdurrahim’in doğru yolda olduğunu gösterir. Sırf bu yüzden Apo’ya sahip çıkılmalı diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdürrahim neden her telefonu açıyor ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt