Ben senin söylediğin bu olay üzerinden bir espri yaptım sadece. Ama şu olayı örnek gösterip Türkiye'nin gelişimini kültür seviyesini özetlemen yanlış. Adam (Kusura bakmayın ağız alışkanlığı) belli ki yurt dışında yetişmiş büyümüş oranın eğitimini almış biri. Bunun üzerinden Türkiye'deki sosyal yapıyı eleştiriyorsun.
Bu arada diğer söylediğin konularda haklısın. Türkiye'de yaşanan kadın cinayetleri tacizler tecavüzler vs. bunları örnek gösterip bu yorumu yapsan sana %100 hak veririm. Ancak bu yaşananlar Türkiye'de yıllardır yaşanan olaylar ne yazık ki... Sadece teknoloji ve sosyal medyanın gelişmesiyle bu haberlerin halka yayılma hızı çok daha fazla oldu. Atıyorum bundan çok uzun yıllar önce de töre cinayetleri vardı. Kadın ölümleri boşanmalar ve aldatmalar bukadar çok olmadığı için belki sayısı daha azdı ama kadın şiddeti her daim vardı bu ülkede.
Keşke bu olaylar hiç yaşanmasa eğitim seviyesi gün geçtikçe daha da artsa... Neyse bu konular çok daha derin ve uzun soluklu. Burası da yeri değil sanırım.