Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Torbada Zenit
2.Torbada Shaktar, Benfica
3.Torbada Salzburg, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Club Brugge

Yenme ihtimalimizin olduğu takımlar bunlar. Diğerlerine karşı malesef hiç şansımız yok.
Bence 3.torbadan inter valencia harici 2.torbadanda real madrid atletico madrid tottenham ve dortmund harici takimlari yenebiliriz

Fransa'nın Dünya Kupası kadrosunda Kante, Matuidi, Pogba, Tolisso ile beraber orta saha kadrosundaymış Nzonzi.
Fransa'nın en iyi 5 orta sahasından birini almışız. Takımı Roma'yla başarılı olmasa da yine kadroya alınmış.

Mikel'in temposu bayağı düşüktü Trabzon'un işine bile gelmiş olabilir. Tabi Sturridge'i falan nasıl kontrol edecekler o ayrı.

Fransızlar Deschamps'ın kadrosuna tepki gösteriyorlar. Ndombele nasıl olmaz diyorlar.

''Ndombele pas sélectionné mais nzonzi oui''

EDIyHhHWkAE4Qs0.webp

agam ben iptalim ile ilgili görsel sonucu

Yav manyak mısın ? Ben videodaki adama çomar dedim diye bana etmediğin hakaret kalmadı. Gurbetçi edebiyatı yapma bana. Madem o kadar vatan hasretiyle tutuşuyorsun kalırsın ülkende. Ayrıca şu eşek gibi çalışma mevzusu her ülkede var. Yani Almanya'da çalışınca diğer milletlerden fazla çalışmıyorsun.

Bu arada lütfen küsün ya gelmeyin ülkeye, ülkeye yazın geliyorsunuz yapmadığını çomarlık kalmıyor. Almanya'da yiyemiyeceğiniz bokları elinizde para var sanınca Türkiye'de yemeye kalkışıyorsunuz sonra götünüz üstüne oturuyorsunuz.

Kocum anlama kitligi var sende anlasiliyor. Biz burada kendi ülkemize faydasi olsun diye calisip kazandigimiz parayi temkinli kullaniyoruz ki kendi milletimize birakalim parayi. Ülkeme insallah bir gün dönmek nasip olur. Benim Almanyada yasiyor olmam kendi milletime faydamin dokunmasina engel olmuyor. Burada kurdugumuz sivil kuruluslarda Türk nesline hizmet ediyoruz. Bunun icin ülkeme dönmüyorum. Almanyada yasayan Türkler özünü, töresini kaybetmesin diye hergün mücadele veriyorum/veriyoruz. Bos konusma.

Begenmedigin "Almancilar" kendi ülkelerine 3,3 Milyar Euro para birakiyor. Bu bir hizmettir. Karsiliginida özlem gidererek aliyoruz. Senden daha faydali oldugumuz kesin. Burada doguyup, büyüyen insanlara karsi biraz daha tolerans gösterseniz geberirmisiniz? Yabanci kültürün icinde yasa bakalim. Türkiyede dogmus, büyümüssün ama insanliktan namini alamamissin. Orada yetismene ragmen beyin kit. Allah korusun sen buralara düsme. Sacma sapan basma kalip laflar.

Tüm Avrupa harbiden bize kafayı takmış. Kolay lokma olarak gördükleri son zamanda vurup geçmiştik hepsine, umarım yine öyle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt