Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.603
- 7.158
- 913
Mikel’in eşi Trabzon’u terketmiş çocukları alıp.Mikel yönetime sözleşmeyi feshedelim demiş.Trtspor’da söylediler.
komedi yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mikel’in eşi Trabzon’u terketmiş çocukları alıp.Mikel yönetime sözleşmeyi feshedelim demiş.Trtspor’da söylediler.
Bence 3.torbadan inter valencia harici 2.torbadanda real madrid atletico madrid tottenham ve dortmund harici takimlari yenebiliriz1.Torbada Zenit
2.Torbada Shaktar, Benfica
3.Torbada Salzburg, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Club Brugge
Yenme ihtimalimizin olduğu takımlar bunlar. Diğerlerine karşı malesef hiç şansımız yok.
bira ısmarlayacak mısın moddaş
uzayalım o vakitbira olmazda nargile ismarliyabilirim
Yalnız bu kaçarsa Sturridge'de uzayabilirMikel’in eşi Trabzon’u terketmiş çocukları alıp.Mikel yönetime sözleşmeyi feshedelim demiş.Trtspor’da söylediler.
Daha ne olsun dün avrupada ortalık yıkıldı ille bugün de haber çıkacak diye bir şey yokses dahi yok bugün bir şey olacağını zannetmiyorum
Yav manyak mısın ? Ben videodaki adama çomar dedim diye bana etmediğin hakaret kalmadı. Gurbetçi edebiyatı yapma bana. Madem o kadar vatan hasretiyle tutuşuyorsun kalırsın ülkende. Ayrıca şu eşek gibi çalışma mevzusu her ülkede var. Yani Almanya'da çalışınca diğer milletlerden fazla çalışmıyorsun.
Bu arada lütfen küsün ya gelmeyin ülkeye, ülkeye yazın geliyorsunuz yapmadığını çomarlık kalmıyor. Almanya'da yiyemiyeceğiniz bokları elinizde para var sanınca Türkiye'de yemeye kalkışıyorsunuz sonra götünüz üstüne oturuyorsunuz.