arkadaşlar transfer kapandı.. kendimizi alıştıralım artıkYarın da resmî anlamda bir gelişme olmazsa iş yaş. Psikolojimizi bozdu bu 2 ay adım atarken bile Falcao sayıklıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar transfer kapandı.. kendimizi alıştıralım artıkYarın da resmî anlamda bir gelişme olmazsa iş yaş. Psikolojimizi bozdu bu 2 ay adım atarken bile Falcao sayıklıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama şöylede bişi var, onlarda bize baktı mı, kalede Muslera, Fegh, Nz, Seri, forvet Falcao geliyo yedeği gecen senenin gol kralı, Babel var, Belhanda var, diyecekler aha çok sağlam ve tecrübeli kadro diyecekler. Kanatlar da Mariano ve Nag.Şimdi baktım Brugge'ün kadroda 30 yaşını aşmış 3 futbolcu var sadece biri kaleci Mignolet. Sağ ve sol kanatları 20-21 yaşında. Wanyama'yı da almışlardı sanırım, resmiyete döküldü mü bilmiyorum. Fıstık gibi kadroları var. Falcao gelmediği takdirde grupta bizi rahat harcarlar.
kuşların kadrosunu hiç küçümsemeyin..Fenerin kadrosu okadar rezaletki ama gel gelelim bizimkinlerde is yok
+ Nihatkuşların kadrosunu hiç küçümsemeyin..
ali, hüseyin,halis,fırat
+ Nihat
abi sen sanki forumdan gitmiyor muydun hatta ben bu fotoyu kullanmak için izin isteyecektim mitro gidince
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
+ basın
alayını topla = 0 kupa![]()
Yaşlı ve kaliteli kadroya karşı genç ve yetenekli kadro. Falcao olmadan kalite konusunda eksik kalabiliriz, yani oyun anlamında yetmeyebiliriz. Böylece sadece yaşlı bir kadro olarak kalırız. Yoksa dediğin doğru, kadro kağıt üstünde kariyerli topçular ile dolu.Ama şöylede bişi var, onlarda bize baktı mı, kalede Muslera, Fegh, Nz, Seri, forvet Falcao geliyo yedeği gecen senenin gol kralı, Babel var, Belhanda var, diyecekler aha çok sağlam ve tecrübeli kadro diyecekler. Kanatlar da Mariano ve Nag.
Kağıt üstünde bizde öyleyiz de, pratikte sıkıntı büyükkk
Şunu izledim de Hoça yaşlanmiş be. Yüzü çökmüş. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Ah ah
Aynen öyle o yüzden safları sıklaştıralım ve horozun kafayı erken koparım. 6. Hafta sağlam oturtmak lazım.bu sefer her çirkefliği yapmaya hazırlar şampiyonluk için..
Aynen öyle o yüzden safları sıklaştıralım ve horozun kafayı erken koparım. 6. Hafta sağlam oturtmak lazım.