Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fenerin oyuncu maasları nekadar oldu acaba 45 milyondan az degildir mevlüte bile 1250diyor sıgırlar

ali kasayı bosalttıkca bosaltıyor

Şimdi baktım Brugge'ün kadroda 30 yaşını aşmış 3 futbolcu var sadece biri kaleci Mignolet. Sağ ve sol kanatları 20-21 yaşında. Wanyama'yı da almışlardı sanırım, resmiyete döküldü mü bilmiyorum. Fıstık gibi kadroları var. Falcao gelmediği takdirde grupta bizi rahat harcarlar.
Ama şöylede bişi var, onlarda bize baktı mı, kalede Muslera, Fegh, Nz, Seri, forvet Falcao geliyo yedeği gecen senenin gol kralı, Babel var, Belhanda var, diyecekler aha çok sağlam ve tecrübeli kadro diyecekler. Kanatlar da Mariano ve Nag.
Kağıt üstünde bizde öyleyiz de, pratikte sıkıntı büyükkk

Zafer bayramı
Hem galibiyet
hem de transfer müjdesi
olursa tadından yenmez

Şunu izledim de Hoça yaşlanmiş be. Yüzü çökmüş. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Ah ah

Ama şöylede bişi var, onlarda bize baktı mı, kalede Muslera, Fegh, Nz, Seri, forvet Falcao geliyo yedeği gecen senenin gol kralı, Babel var, Belhanda var, diyecekler aha çok sağlam ve tecrübeli kadro diyecekler. Kanatlar da Mariano ve Nag.
Kağıt üstünde bizde öyleyiz de, pratikte sıkıntı büyükkk
Yaşlı ve kaliteli kadroya karşı genç ve yetenekli kadro. Falcao olmadan kalite konusunda eksik kalabiliriz, yani oyun anlamında yetmeyebiliriz. Böylece sadece yaşlı bir kadro olarak kalırız. Yoksa dediğin doğru, kadro kağıt üstünde kariyerli topçular ile dolu.

20:30 da kayseri deplasmanımız var ve tam olarak hazır değiliz. Ne takımın ne de taraftarın konsantrasyonu saha içine odaklı. Yarını umarım sendelesek bile atlarız 3 puanla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt