- 12 Temmuz 2009
- 60.976
- 24.272
- 3.138
İzqiardo kim ya sürekli bir wonderkids çıkıyor
IZGARAAAAAAA
külüb brügge'de oynayan zenci kanat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzqiardo kim ya sürekli bir wonderkids çıkıyor
Çog yetenekliyse aysal belçika bağlantılarıyla hediye etsin bize tüm parayı 3 yaşındaki kızına bırakcak adamIZGARAAAAAAA
külüb brügge'de oynayan zenci kanat
adam fm'de costuruyorÇog yetenekliyse aysal belçika bağlantılarıyla hediye etsin bize tüm parayı 3 yaşındaki kızına bırakcak adam
bidaha bak knk vardir o.Flightradara baktim Izquierdo diye havalimani yok
adamsin eray abiArkadaslar Damiao cok da kotu degil. Transfermkt de 90 dk oynadigi maclara bakin son iki sezon. Nette yabanci sitelerde 5 10 dk.lik mac ozetleri var hepsinide izledim. Butun maclarda umuttanda iyi buraktanda. Sonra bir sekilde yedek kalmis adam 5 10 dk oynayabilmis. Bunlarda sanki 90 dk oynamis gibi istatistige giriyor 30 macta 4 gol atmis gibi duruyor. Hele santosta sol acik adama hic pas atmiyor. Selcuk burak muhabbeti gibi olabilir. Son sene zaten kiralik oynamis adam kuskunlukten salmis gibi duruyor. Cok yuksek ucret olmayacaksa cok iyi transfer olacagini dusunuyorum.
bidaha bak knk vardir o.
ispanyadan felan ucak var mi ataturke, messi felan gelecekdi
Fazla arastirmiyacagim. Garip Garip resimler cikti![]()
Arkadaslar Damiao cok da kotu degil. Transfermkt de 90 dk oynadigi maclara bakin son iki sezon. Nette yabanci sitelerde 5 10 dk.lik mac ozetleri var hepsinide izledim. Butun maclarda umuttanda iyi buraktanda. Sonra bir sekilde yedek kalmis adam 5 10 dk oynayabilmis. Bunlarda sanki 90 dk oynamis gibi istatistige giriyor 30 macta 4 gol atmis gibi duruyor. Hele santosta sol acik adama hic pas atmiyor. Selcuk burak muhabbeti gibi olabilir. Son sene zaten kiralik oynamis adam kuskunlukten salmis gibi duruyor. Cok yuksek ucret olmayacaksa cok iyi transfer olacagini dusunuyorum.
hiçbir yerde yok siz aydan mı alıyorsunuz bu haberleri. Nerede yazıyor kiIzquierdo mena hayırlı olsunmu������
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
garip garip resimler? yollada bakak sarikirmizidas
ne diyorlarDivanda dursun bombardıman var.özelliklemtrnasferşeele ilgili
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
izquierdo,boli bolingoli , edmilson , dompe bunlardan herhangi birisi olsun mesele kanatsa