Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazara kadar da Izquierdo konuşulur pazartesi babel göz kırpar salı nakoulma ile kapatırız transferi

Flightradara baktim Izquierdo diye havalimani yok

Arkadaslar Damiao cok da kotu degil. Transfermkt de 90 dk oynadigi maclara bakin son iki sezon. Nette yabanci sitelerde 5 10 dk.lik mac ozetleri var hepsinide izledim. Butun maclarda umuttanda iyi buraktanda. Sonra bir sekilde yedek kalmis adam 5 10 dk oynayabilmis. Bunlarda sanki 90 dk oynamis gibi istatistige giriyor 30 macta 4 gol atmis gibi duruyor. Hele santosta sol acik adama hic pas atmiyor. Selcuk burak muhabbeti gibi olabilir. Son sene zaten kiralik oynamis adam kuskunlukten salmis gibi duruyor. Cok yuksek ucret olmayacaksa cok iyi transfer olacagini dusunuyorum.

Arkadaslar Damiao cok da kotu degil. Transfermkt de 90 dk oynadigi maclara bakin son iki sezon. Nette yabanci sitelerde 5 10 dk.lik mac ozetleri var hepsinide izledim. Butun maclarda umuttanda iyi buraktanda. Sonra bir sekilde yedek kalmis adam 5 10 dk oynayabilmis. Bunlarda sanki 90 dk oynamis gibi istatistige giriyor 30 macta 4 gol atmis gibi duruyor. Hele santosta sol acik adama hic pas atmiyor. Selcuk burak muhabbeti gibi olabilir. Son sene zaten kiralik oynamis adam kuskunlukten salmis gibi duruyor. Cok yuksek ucret olmayacaksa cok iyi transfer olacagini dusunuyorum.
adamsin eray abi

brezilya çöpü ne milli takım ne avrupa yüzü görmüş fernandao bile bizim ligi salladı damiaonun ölüsü yeter...Brezilyadaki şaban benzetmelerine aldırmayın bizim umutla buraka brezilyada amatör futbolcu lisansı bile vermezler

Divanda dursuna bombardıman var.özellikle transferle ilgili.ya birde bunların hepsi dinazorlaşmış vallahi
..bunlar takımı kurtaramaz.yazıııkk

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt