Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üçünün de hesapları 5-6 yıllık ha vay angry birdsler vay

Foruma girişte levhamı koysak kuşlar giremez diye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar mesajları imha ettim adamlarıda ihraç ettim ama gözümden kaçan bir şey varsa raporlayın lütfen

eskiden yapılınca yine oltaya gelme durumları oluyordu da şimdi kap olayı olduğu için mesajları görünce direk hastır lan diye yapıştırdım küfrü.

Kușlar bu gibi basit şeylerle kendilerine eğlence ararlar.Biz eğlenceyi Kadıköy'de şampiyon olduğumuzda sonuna kadar yaşadık.#Sahasındakupakaldırdığımınçocukları

Yalniz o kufuru bana etselerdi direk kufur ederdim o ne ya resmen basmis kufuru sana.
Yasin senin anlamadigin bir konu var gözlüklü kardesim: Ne trollsun, ne komiksin, ne yakisiklisin, yani ne diyim artik..?

Bak mesela forumda genelde bu yazdigin seyi Refik renktasimiz yazar, sen yazinca icine ediyorsun. Birak yani bu isleri alay konusu olma, elimin tersi carpabilir, toz olursun yani.

Uyari net :)

Benim gibi hiç ceza almayan rdaşlar layka çöksün

Hamza varken bile ceza yemedim Dursunu da gömücem

En son bms ızlerken böyle gülmüştüm

Arkadaşlar mesajları imha ettim adamlarıda ihraç ettim ama gözümden kaçan bir şey varsa raporlayın lütfen

Emrah Bey , siz buradayken hazır diyeyim . Ya şu kafa bulma olayı son zamanlarda bayağı arttı ve millet raporlasa da tık yok. Eskiden severek girdiğim foruma şimdi acaba yine ne dalga konusu var diye giriyorum. Arkadaşları da seviyorum , sempatik arkadaşlar ama fazlasına da artık bir dur demenizin vakti geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emrah Bey , siz buradayken hazır diyeyim . Ya şu kafa bulma olayı son zamanlarda bayağı arttı ve millet raporlasa da tık yok. Eskiden severek girdiğim foruma şimdi acaba yine ne dalga konusu var diye giriyorum. Arkadaşları da seviyorum , sempatik arkadaşlar ama fazlasına da artık bir dur demenizin vakti geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özellikle şikayetçi olduğunuz kişileri bana pm atın siz Sırdaş bey,bir süredir pek raporlara bakma fırsatı bulamıyorum ilgilenelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt