- 18 Temmuz 2009
- 83.270
- 244.189
- 5.263
Latif niye Hakana sövdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz o kufuru bana etselerdi direk kufur ederdim o ne ya resmen basmis kufuru sana.Cocuk simdi küfür ettim diye evde sevincten yerinde oturamiyordur.
Trollemek icin acilan bir ikinci üyelik daha dedigim icin.Latif niye Hakana sövdü
Senle derdi olan birisi olabilirTrollemek icin acilan bir ikinci üyelik daha dedigim icin.
Yasin senin anlamadigin bir konu var gözlüklü kardesim: Ne trollsun, ne komiksin, ne yakisiklisin, yani ne diyim artik..?Yalniz o kufuru bana etselerdi direk kufur ederdim o ne ya resmen basmis kufuru sana.
Yönetim kurulu üyesi imiş. Duyum veren çocuğun adı Tuğsan zaten öyle isim mi olurOpsiyon olursa sanırım şimdi istemezler.Çok isterim gelmesini ama kopa gibi.Bu arada adam kaynağımı admine söyledim diyor ama kaynağının ispatı var mı?![]()
Derdim olmayan az üye var yani muhtemelen öyledirSenle derdi olan birisi olabilir
Arkadaşlar mesajları imha ettim adamlarıda ihraç ettim ama gözümden kaçan bir şey varsa raporlayın lütfen
Hayvanlarimiza sahip cikalim.Hayvan katillerine yer yok.Foruma girişte levhamı koysak kuşlar giremez diye
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trollemek icin acilan bir ikinci üyelik daha dedigim icin.
Arkadaşlar mesajları imha ettim adamlarıda ihraç ettim ama gözümden kaçan bir şey varsa raporlayın lütfen
Eksik yazmışım kuşlar ve yasin şimşek giremez diye yazılmalı.Hayvanlarimiza sahip cikalim.Hayvan katillerine yer yok.
Emrah Bey , siz buradayken hazır diyeyim . Ya şu kafa bulma olayı son zamanlarda bayağı arttı ve millet raporlasa da tık yok. Eskiden severek girdiğim foruma şimdi acaba yine ne dalga konusu var diye giriyorum. Arkadaşları da seviyorum , sempatik arkadaşlar ama fazlasına da artık bir dur demenizin vakti geldi.
Sent from my iPhone using Tapatalk