Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
![]()
Selçuk ve Sneijder yeni kankalar her resimde birlikteler
Selçuk,Burak ile görüşmeyi keserse tekrar ilgimizi kazanabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Selçuk ve Sneijder yeni kankalar her resimde birlikteler
Bilmiyorumda bu adam yetenekli olabilir ama devamlılık goremedim bagzen maçta 20 dakika ismini duymuyorsun sonra bir ara çıkıyor inşAllah kapakları takar bize.hayırlı olsun
Aslan News @Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Independiente 2. başkanı Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler pazartesi Benitez'i satın alacak." (ESPN FC Radio)
Aslan News @Aslanews 25 sn.25 saniye önce
Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler ile bir aydan fazla süredir sessizce görüşüyoruz."
0 retweet 0 beğenme
Yanıtla
Bilmiyorumda bu adam yetenekli olabilir ama devamlılık goremedim bagzen maçta 20 dakika ismini duymuyorsun sonra bir ara çıkıyor inşAllah kapakları takar bize.
İzledim ben dün toplamda 3 maçını ona göre yorum yaptim biraz arjantin liginin yumuşak olmasi korkutuyor beni.inş iyi çıkar 4-5 macını izleyelim burda bir görüşümüz olur
eğer bu oyuncu iyi cıkmazsa scout ekibi artık defolup gitmeli
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim şimdi2 dakika önce Galatasaray'ın, Famara Diedhiou için sunduğu ilk teklif kabul edilmemişti. Şimdi yeni bir teklif daha yapmaya hazırlanıyoruz. (Galsenfoot)
onun dünyadan haberi yok kontakları bile olmayabilir Gökmen özdemir bence iyi bu konuda ama tabii onunda bilemediği şeyler var normaldir.yok ya ben uyduruyorum.
Ne zaman canlı yayına bağlansa hücum oyuncusu alınacak diyor.bunu bende biliyorum.
Hocam karsimda osmanli torunlari olunca heralde g.tümden korktum, almanciyim sonucta kaş baş ayri oynar bilirsinaga baktiniz kus
sizde ne var ne yok soveceksiniz
onlar ihrac alir sizin en fazla mesajiniz editlenir kusa kufure ceza yok
ne yazdiklarini okuyamadim ama hakana o kadar agir sovulduyse hakan niye susmus anlamadim
gotunden korkuyor bu hakan da
bas edebildigi tek kisi sukru
bu adamı almalıyız baya beğendim bide benitez castillo ikilisi gelirse tadından yenmez seneye de stoper alırızadını hiç duymadım videolarına baktım tam bitirici forvet hatta bir türk mini drogba diye tweet atmış onu retwetlemiş![]()
Tango ustasına o paraları vermek akıl tutulmasıdır[/QUOTE
aydın Martin BRAITHWAITE gelirse bir tane video yapsana adama nette hiç yok teker teker golleri var sadece
Hakana laf yok koçuum benimHocam karsimda osmanli torunlari olunca heralde g.tümden korktum, almanciyim sonucta kaş baş ayri oynar bilirsin
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
EyvHakana laf yok koçuum benim![]()
Tango ustasına o paraları vermek akıl tutulmasıdır[/QUOTE
aydın Martin BRAITHWAITE gelirse bir tane video yapsana adama nette hiç yok teker teker golleri var sadece
O kolay Fransa liginin maçları bulunuyor heryerde
Gelmez bence