Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CYwmsajWAAAw8tM.jpg

Selçuk ve Sneijder yeni kankalar her resimde birlikteler

Selçuk,Burak ile görüşmeyi keserse tekrar ilgimizi kazanabilir.

hayırlı olsun

Aslan News ‏@Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Independiente 2. başkanı Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler pazartesi Benitez'i satın alacak." (ESPN FC Radio)

Aslan News ‏@Aslanews 25 sn.25 saniye önce
Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler ile bir aydan fazla süredir sessizce görüşüyoruz."
0 retweet 0 beğenme
Yanıtla
Bilmiyorumda bu adam yetenekli olabilir ama devamlılık goremedim bagzen maçta 20 dakika ismini duymuyorsun sonra bir ara çıkıyor inşAllah kapakları takar bize.

Bilmiyorumda bu adam yetenekli olabilir ama devamlılık goremedim bagzen maçta 20 dakika ismini duymuyorsun sonra bir ara çıkıyor inşAllah kapakları takar bize.

inş iyi çıkar 4-5 macını izleyelim burda bir görüşümüz olur
eğer bu oyuncu iyi cıkmazsa scout ekibi artık defolup gitmeli

Bruma : Açıkçası Galatasaray'a geri dönüp kendimi göstermek istiyorum. Umarım bu isteğim gerçekleşir.

Asy sokak paylasmis.

10,5 numara Benitez

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ya ben uyduruyorum.
Ne zaman canlı yayına bağlansa hücum oyuncusu alınacak diyor. :D bunu bende biliyorum.
onun dünyadan haberi yok kontakları bile olmayabilir Gökmen özdemir bence iyi bu konuda ama tabii onunda bilemediği şeyler var normaldir.

aga baktiniz kus

sizde ne var ne yok soveceksiniz

onlar ihrac alir sizin en fazla mesajiniz editlenir kusa kufure ceza yok

ne yazdiklarini okuyamadim ama hakana o kadar agir sovulduyse hakan niye susmus anlamadim

gotunden korkuyor bu hakan da

bas edebildigi tek kisi sukru
Hocam karsimda osmanli torunlari olunca heralde g.tümden korktum, almanciyim sonucta kaş baş ayri oynar bilirsin :D

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

adını hiç duymadım videolarına baktım tam bitirici forvet hatta bir türk mini drogba diye tweet atmış onu retwetlemiş :)
bu adamı almalıyız baya beğendim bide benitez castillo ikilisi gelirse tadından yenmez seneye de stoper alırız

Biraz akıllı yönetimimiz olsaydı belki biz Amrabati 8m avroya watforda satabilirdik

Oyuncunun La Liga piyasasıyla Türkiye piyasası bir değil tabi, burada 3 lira olan orada 10 lira ediyor. Sıkıntı biz Amrabat'ı Kayseri'den anormal paralara aldık. Hala da aklım almıyor o dönem neden kimse ses çıkarmadı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt