Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Famara Diedhiou bu adam şuan twitterda on beyler yürüyelim

Benitez haberlerine hala inanmiyorum ve macini izlemeden ilk yorumum: Kanat olarak aliyorsak cok yazik ederiz cocuga cünkü beklentimizi karsilamayabilir.
Adam eksiltme konusunda zayif, daha cok second striker gibi ama bizim takimda buna ihtiyacimiz yok. Sneijder oynuyor cünkü, arkalarinda hep Selcuk ve Donk oynayacak.

He Selcuk kesilir, Sneijder-Donk oynayip önlerine Benitez gelirse muazzam olabilir.

Neyse hafta sonu macini izleyecem ama bu transfer zaten olmaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Benitez haberlerine hala inanmiyorum ve macini izlemeden ilk yorumum: Kanat olarak aliyorsak cok yazik ederiz cocugu cünkü beklentimizi karsilamayabilir.
Adam eksiltme konusunda zayif, daha cok second striker gibi ama bizim takimda buna ihtiyacimiz yok. Sneijder oynuyor cünkü, arkalarinda hep Selcuk ve Donk oynayacak.

He Selcuk kesilir, Sneijder-Donk oynayip önlerine Benitez gelirse muazzam olabilir.

hislerime tercüman olmuşsun çoğu kişi istiyo burda ama bizim asıl ihtiyacımız orijinal bir sağ bekk.. ben Linnesin sağ açıkta oynuyabileceğinide düşünüyorum nedense Gross haini gitmseydi güzel olurdu

Aslan News ‏@Aslanews 9 dk.9 dakika önce
Independiente 2. başkanı Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler pazartesi Benitez'i satın alacak." (ESPN FC Radio)

Aslan News ‏@Aslanews 8 dk.8 dakika önce
Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler ile bir aydan fazla süredir sessizce görüşüyoruz."

Aslan News ‏@Aslanews 5 dk.5 dakika önce
Noray Nakış: "Benitez'le de görüştük. Seni satabiliriz dedik. Sakin karşıladı kendisi. İdeal zamanı görmeliyiz dedi"
Noray Nakış 2. Baskanmi yoksa orda bir temsilcimi geçen gün temsilci diye duymuştum ilginç.

Bu Noray Nakış türk mü?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

hislerime tercüman olmuşsun çoğu kişi istiyo burda ama bizim asıl ihtiyacımız orijinal bir sağ bekk.. ben Linnesin sağ açıkta oynuyabileceğinide düşünüyorum nedense Gross haini gitmseydi güzel olurdu
Bekten iyi bir kanat olmaz.

Caner bekte fark yaratıyor öne geçiyor cortluyor,keza Telles'i ve Carole'ü de izledik.
Linnes'i farklı kılan zaten bekten bindirmeleriyle o hızıyla adam geçmesi falan. Kanatta oynatırsak yazık ederiz çocuğa.

Benitezzzzzzzzzzzzzzz
Brathwaiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Diedhiouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bekten iyi bir kanat olmaz.

Caner bekte fark yaratıyor öne geçiyor cortluyor,keza Telles'i ve Carole'ü de izledik.
Linnes'i farklı kılan zaten bekten bindirmeleriyle o hızıyla adam geçmesi falan. Kanatta oynatırsak yazık ederiz çocuğa.
bu konuda haklısın ama bizim Dursungillere güvenemiyorum almazlarsa sağ açık yasin fiyaskosunu izlemek istemiyorum

Benitez haberlerine hala inanmiyorum ve macini izlemeden ilk yorumum: Kanat olarak aliyorsak cok yazik ederiz cocuga cünkü beklentimizi karsilamayabilir.

2 maçını izledim dün gece birinde 4-2-3-1 in solunda birinde sağında oynadı.2 maçta da etkisizdi maalesef.Yalnız dikkatimi çeken oyun görüşü var gibi umarım öyledir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt