Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle bir haber de var
HEDEF 17/17 @GsdirAslolan 56 sn.56 saniye önce
Independiente 2. başkanı Noray Nakış: Galatasaraylı yöneticiler pazartesi günü Benitez'i satın alacak! (ESPN FC Radio)
bence Famara, Benitez ve Castillo bizi süper lig şampiyonu yaparbu benitezi alacaz galiba..umarım iyi çıkar..
hislerime tercüman olmuşsun çoğu kişi istiyo burda ama bizim asıl ihtiyacımız orijinal bir sağ bekk.. ben Linnesin sağ açıkta oynuyabileceğinide düşünüyorum nedense Gross haini gitmseydi güzel olurduBenitez haberlerine hala inanmiyorum ve macini izlemeden ilk yorumum: Kanat olarak aliyorsak cok yazik ederiz cocugu cünkü beklentimizi karsilamayabilir.
Adam eksiltme konusunda zayif, daha cok second striker gibi ama bizim takimda buna ihtiyacimiz yok. Sneijder oynuyor cünkü, arkalarinda hep Selcuk ve Donk oynayacak.
He Selcuk kesilir, Sneijder-Donk oynayip önlerine Benitez gelirse muazzam olabilir.
Neyse hafta sonu macini izleyecem ama bu transfer zaten olmaz.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
bence Famara, Benitez ve Castillo bizi süper lig şampiyonu yapar
Noray Nakış 2. Baskanmi yoksa orda bir temsilcimi geçen gün temsilci diye duymuştum ilginç.Aslan News @Aslanews 9 dk.9 dakika önce
Independiente 2. başkanı Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler pazartesi Benitez'i satın alacak." (ESPN FC Radio)
Aslan News @Aslanews 8 dk.8 dakika önce
Noray Nakış: "Galatasaraylı yöneticiler ile bir aydan fazla süredir sessizce görüşüyoruz."
Aslan News @Aslanews 5 dk.5 dakika önce
Noray Nakış: "Benitez'le de görüştük. Seni satabiliriz dedik. Sakin karşıladı kendisi. İdeal zamanı görmeliyiz dedi"
Bu Noray Nakış türk mü?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bekten iyi bir kanat olmaz.hislerime tercüman olmuşsun çoğu kişi istiyo burda ama bizim asıl ihtiyacımız orijinal bir sağ bekk.. ben Linnesin sağ açıkta oynuyabileceğinide düşünüyorum nedense Gross haini gitmseydi güzel olurdu
adı geçenlerin içinde en iyisi inanılmaz bir yetenek tam aradığımız adam bence keşke gelsebeyler adam beğeniyor demek ki ...
https://twitter.com/famara2001/likes
bu konuda haklısın ama bizim Dursungillere güvenemiyorum almazlarsa sağ açık yasin fiyaskosunu izlemek istemiyorumBekten iyi bir kanat olmaz.
Caner bekte fark yaratıyor öne geçiyor cortluyor,keza Telles'i ve Carole'ü de izledik.
Linnes'i farklı kılan zaten bekten bindirmeleriyle o hızıyla adam geçmesi falan. Kanatta oynatırsak yazık ederiz çocuğa.
3ünü kap gel burakla umutu taca atalımBenitezzzzzzzzzzzzzzz
Brathwaiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Diedhiouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2 maçını izledim dün gece birinde 4-2-3-1 in solunda birinde sağında oynadı.2 maçta da etkisizdi maalesef.Yalnız dikkatimi çeken oyun görüşü var gibi umarım öyledir.Benitez haberlerine hala inanmiyorum ve macini izlemeden ilk yorumum: Kanat olarak aliyorsak cok yazik ederiz cocuga cünkü beklentimizi karsilamayabilir.
Adam eksiltme konusunda zayif, daha cok second striker gibi ama bizim takimda buna ihtiyacimiz yok. Sneijder oynuyor cünkü, arkalarinda hep Selcuk ve Donk oynayacak.
He Selcuk kesilir, Sneijder-Donk oynayip önlerine Benitez gelirse muazzam olabilir.
Neyse hafta sonu macini izleyecem ama bu transfer zaten olmaz.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Benitezzzzzzzzzzzzzzz
Brathwaiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Diedhiouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende çok beğendim tam aradığımız forvet stilinde deler geçer yaşı da uygunFamara'yı beğendim,alalım.