Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa hoca 25 yaş üstü almayacağız diyor hala damiao haberleri yapılıyor,eğer ki 25 yaş üstü isim alınırsa hoca bıraksın gitsin

İşin komik tarafı adamı izlemeyenler laf atarken; izleyenler adamı savunuyor.. Benden bu kadar

Yok bizim taraftar akıllanmaz ya, Ontivero gibiler müstehak bunlara.

bu rakamlar doğruysa yaz döneminde ceza kesin demektir yoksa böyle harıl harıl transfer yapılmaz

Sözleşmesi devam eden oyuncuya imza parası mı vereceğiz? :asd:

Yıllık max. 2,5 milyona evet der Carrillo. İstesek alabiliriz zaten.

Sneijder'e vermedik mi? Imza parasi alacak tabii, cunku bonservisis ucuza geliyor. Bunu talep etmeye hakki var. Baska bir suru isteyen de varken imza parasi vermeden almak mumkun degil hatta. 2.5 milyona da evet falan demez. Carillo Nani/Quaresma ne aliyorsa onu ister. Ingiltereye Ispanyaya gitse alacagi para 2-2.5 zaten. Sen en az 3 vereceksin ki gelsin.

Hos ben Carillo'nun mesela 2.5 imza parasi yillik 3 milyon euroya bile gelmeyebilecegini dusunuyorum.

Dış transferde konusulanlar kadroya katılırsa Birleşmiş Milletler gibi bir kadro yapılanmasına gidiyoruz..
Hollanda, Norvec, Uruguay, Brezilya, Arjantin, Kamerun, Almanya, Fransa
8 ayrı ulkeden farklı oyuncular..
Bence cok riskli..

Sneijder'e vermedik mi? Imza parasi alacak tabii, cunku bonservisis ucuza geliyor. Bunu talep etmeye hakki var. Baska bir suru isteyen de varken imza parasi vermeden almak mumkun degil hatta. 2.5 milyona da evet falan demez. Carillo Nani/Quaresma ne aliyorsa onu ister. Ingiltereye Ispanyaya gitse alacagi para 2-2.5 zaten. Sen en az 3 vereceksin ki gelsin.

Hos ben Carillo'nun mesela 2.5 imza parasi yillik 3 milyon euroya bile gelmeyebilecegini dusunuyorum.

He tamam Sneijder'e ayrı bir örnek. Bir tek onda var böyle durum.

damiao tarzı adam gelmedigi sürece bilinki o 17 numaradaki karaktersiz bütün sezon sakat olsa bile gitmeyecek bizden kovsak bile gitmeyecek

Bu kadar emin konuşmayalim adam iyide türkiyede ne yapar diye aklimda soru işaretleri var neler gecti neler geldi kimler kayboldu biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt