- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
1.Remy'i bırakmıyacaklarını açıkladılar
2.Corillo'yu satacaklarını açıkladıkları an 20 tane kulüp sıraya girer
3.Benitez'i bir izle
90 dk lık görüntüleri izliyorum şu an Benitez top süremedi daha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.Remy'i bırakmıyacaklarını açıkladılar
2.Corillo'yu satacaklarını açıkladıkları an 20 tane kulüp sıraya girer
3.Benitez'i bir izle
90 dk lık görüntüleri izliyorum şu an Benitez top süremedi daha

Racing le olan maçı izle.
Bende iki maçını izledim beş milyonu gözüm kapalı yatırırım bu adama fazlasını bilmem ama yetenek var o kesin.
Sözleşmesi devam eden oyuncuya imza parası mı vereceğiz?
Yıllık max. 2,5 milyona evet der Carrillo. İstesek alabiliriz zaten.
Racing maçının 30 dakikasini izledim ben begendim adam çok istiyor topu çabuk hızlı düşünüyor ama bizim ülkede ne yapar belli değil.Onu izliyorum zaten ondan 2 gömlek daha iyi adamlar var
Yok bizim taraftar akıllanmaz ya, Ontivero gibiler müstehak bunlara.
Sneijder'e vermedik mi? Imza parasi alacak tabii, cunku bonservisis ucuza geliyor. Bunu talep etmeye hakki var. Baska bir suru isteyen de varken imza parasi vermeden almak mumkun degil hatta. 2.5 milyona da evet falan demez. Carillo Nani/Quaresma ne aliyorsa onu ister. Ingiltereye Ispanyaya gitse alacagi para 2-2.5 zaten. Sen en az 3 vereceksin ki gelsin.
Hos ben Carillo'nun mesela 2.5 imza parasi yillik 3 milyon euroya bile gelmeyebilecegini dusunuyorum.
Benitezi büyüteç ile izlersen 2 3 hareket yapıyor gibi ama genelinde ondan daha iyi oynayan adamlar var
Benitez ve Ontivero'nun hangi ozelliklerini benzetiyosun? Ciddi soruyorum. Belki de benim goremedigim bir seyler var yani.
Yok bizim taraftar akıllanmaz ya, Ontivero gibiler müstehak bunlara.
Neye baktığına bağlı birazda. Kanat oyuncusu olarak değerlendiriyorsan yanlış yapıyorsun.