Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şu tv'de transfer yasağı olacak çünkü BU KADAR transfer diyorlar da 2 transfer sadece yaptık .İKİ

Benitez şimdi Arda'ya mı yakın yoksa Ontivero mu? Bunlar nasıl bu kadar uçuk değerlendirme böyle

Ontivero ile alakası yok adamın. Ardaya hızıyla çalım atması benziyor. Onun gibi topu çizgiye sürmüyor içe kat ediyor genelde. Mevkisi forvet arkası zaten. Şut tekniği gayet iyi ayrıca. Tarz olarak ikisinede benzemiyor bence.

Ulan inşallah yanılırım beni gö* eder bu Benitez ama elimizde patlayacak bence.

7.5M'lar filan konuşuluyor lan oha çüş. Bu adam için bu kumara girilir mi?
O fiyata Carrillo filan alınır rahatlıkla...
Al 1.5 sezonluğuna kirala. 10M da sözleşmesine madde koy. Bu kadar bahsedildiği gibi müthiş iyi oynarsa verir alırsın. Kimse bişi demez.

Onu bunu bırakın da, sene başında Kono'yu alsaydık beleşe 6 yıl kanat aramazdık lan. İstediği imza parasını çok gördüler adama şerefsiz şerefsizoğlu ve at hırsızı dursun. Adamın şimdiki değeri 25M. İçim yanar o adama..

Benitez şimdi Arda'ya mı yakın yoksa Ontivero mu? Bunlar nasıl bu kadar uçuk değerlendirme böyle
Racing - İndependente maçının tamamını izledim.
Benitez hakkındaki izlenimlerim;
Bir kere top kontrolü çok iyi. Top ayağına yapışıyor ve yakışıyor. Beli kıvrak olduğundan topla birlikte kaleye sırtı donukken,ani & çevik bir donusle yüzünü kaleye dönebiliyor,bu sırada da tabi 1-2 rakip oyuncuyu ekarte etmis oluyor.Topu ayağına aldığında,ya topu surerek çalım atiyor(böyle yaparak yay civarında frikik aldı,gol oldu) ya da önündeki adamla ver-kaca giriyor.O sebeple bunu alacaksan,forvetin mutlaka al-ver yapabilmeli.Direk dikine gitmeyi dusunuyor, ver-kaç yapmayı seviyor, pası verdiğinde hiç beklemeden ileri doğru topsuz koşu yapıyor ki bu özelliği çok hoş; bizim oyuncular verir pası, sonra olduğu yerde bekler.Belirli bir sabit mevkisi yok;(en azından izlediğim maç için konuşuyorum)sağda,solda,merkezde gorebiliyorsunuz kendisini fakat, daha cok merkeze eğilimi mevcut gibi ve o bölgeden top almayi seviyor.Futbol zekasi,oyun gorusu yasina gore gayet olgun.Hizli ve hızlı olduğu gibi dogru karar verebiliyorki bu Bruma'daki temel eksiklikti mesela.Geriye donuslerde zorlaniyor gibi.enerji problemi mevcut.Yüksek tempoda zorlanabilir, oyundan düşebilir o sebeple.Bir de bundan, klasik bir kanat tarzında fişek gibi uçup, 50-60 metre top sürmesini bekleyemezsiniz.Patlayıcı kuvvet yonü zayıf çünkü.Anca kısa mesafelerde,dar alanlarda topla gider ve etkili olur.
Söyleyebileceklerim bu kadar.Bana kalırsa, eğer doğru kullanılırsa iş yapar, faydalı olur. Bonservisi çok uçuk değilse alabiliriz derim.

Cocugu 90 dk izlerseniz, önyargılarınız kırılabilir diyebilirim; YouTube'den 5-10 dklik goals & skills videoları ile pek bir şey belli olmuyor.

bou ve benitez icin 15 milyon avro gözden cikarmislar

mal herifler neydügü belirsiz boularla benitozlarla ugrasacaklarina fransadan 2 zenci alıp gelsinler.

Benitez'in futbolu arda-engin baytar stilinde.

Engin'den daha iyi ama henuz arda'dan iyi degil

Size son aldığım bir bilgi paylasayım Mustafa Denizli benitezi alalim gerekirse forveti kiralık hallederiz demiş yönetime...çok ısrarcı benitez konusunda sneijderden max 3 yıl faydalaniriz daha sonra takımın yıldızı olur diyormuş...

Popüler takipçisi çok futbolcu arkadaşları var yeter ciddiye alınmak için. Popüler biri bişey söylediğinde kendisine zıtta olsa kabul etmeye meyilli bizim insanımız. Komisyonları bu götürdü o transferlerde cefasını biz çekiyoruz.
cidden bunları görddükce insan gsden soguyor hep sacma sapan komisyon isleri icerden yedikce yediler gsyi

Benitez ile Ontivero'yu karşılaştırmayın. Ontivero kendisi güveni olmayan, korkak latin bir veletti. Benitez ise daha bir özgüvenli, hırslı ve ağzı laf yapan bir kardeşimiz. Ontivero gibi uyuz değil en azından. Yetenek olarak da daha iyi durduğu kesin.

https://www.youtube.com/watch?v=k2wKdIfqUxc

Ulan inşallah yanılırım beni gö* eder bu Benitez ama elimizde patlayacak bence.

7.5M'lar filan konuşuluyor lan oha çüş. Bu adam için bu kumara girilir mi?
O fiyata Carrillo filan alınır rahatlıkla...
Al 1.5 sezonluğuna kirala. 10M da sözleşmesine madde koy. Bu kadar bahsedildiği gibi müthiş iyi oynarsa verir alırsın. Kimse bişi demez.

Onu bunu bırakın da, sene başında Kono'yu alsaydık beleşe 6 yıl kanat aramazdık lan. İstediği imza parasını çok gördüler adama şerefsiz şerefsizoğlu ve at hırsızı dursun. Adamın şimdiki değeri 25M. İçim yanar o adama..

inş ben de yanılırım racing macının 45 dk sını izledim 5 kez çalım denedi 2 kez güzel geçti onlarda da orta sahada idi yani bu adam kanat falan değil ardaya nasıl benzetiyorlar onu da anlamadım arda çizgide iyi oyuncu bununla alakası yok
bir diğer nokta neden bu adam fazla top atmıyorlar az topla oynadı ilk yarı boyunca bu adam 7,5m falan etmez ama inş iyi çıkar ne diyelim

Benitez'in futbolu arda-engin baytar stilinde.

Engin'den daha iyi ama henuz arda'dan iyi degil

aynen öyle uçan kaçan yardıran bir oyuncu değil ama pas oyununda olan teknik kısa mesafede çalım atabilen çalışkan koşan bir adam

Size son aldığım bir bilgi paylasayım Mustafa Denizli benitezi alalim gerekirse forveti kiralık hallederiz demiş yönetime...çok ısrarcı benitez konusunda sneijderden max 3 yıl faydalaniriz daha sonra takımın yıldızı olur diyormuş...

Hayırlı olsun o vakit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt