Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez alan, dağıtan, toplayan, dönüp kaleye giden, çalım atan bir topçuya benziyor alalım

DİKKAT : 5 Adam içerir...

Galatasaray%20%C5%9Eampiyon%20soyunma%20odas%C4%B1__31_.jpg

bana süresiz ceza verin...kalın saglıcakla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ontivero 2 milyon bruma 10 milyon ediyorsa bu adamda 5 eder benim gözümde. Tamam bende katılıyorum takımın önce gerçekten iyi bir forvet e ihtiyacı var. Sallayanlarda bu yüzden sallıyor bu adama bu konuda haklılar ama adamda çöp değil olurda alınırsa hiç yoktan bu yüzden baskı görecek gereksiz bence yetenekli çünkü.

ontivero 200 bin euro bruma en fazla 5m euro ederdi, brumayla bu adamın alakası yok bu arada bruma bildiğimiz kanat oyuncusu

Benitez'i tanımam etmem ama adamın asıl pozisyonu forvet arkası, yani Sneijder'in yeri. Gerçekten ihtiyaç olan bölgelere de transfer yapılmış olsa belki kabul edilebiliir ama bu şartlarda ne bok yemeye alacağız biz bunu?

güdük kadar boyuyla ontiveroyu animsatiyor üstelik. ne kanat ne forvet bu eleman. ayakbagi olur sonra satamayiz.. madem iyi para var carrillo alinsin + remy veya doumbia satin alma opsiyonuyla kiralansin hem iki tane yildiz oyuncu transfer edilmis olur...

Burak, Umuti Sabri gibi herifler varker herkes bitti, takıma heyecan katabilecek bir genç oyuncu için hashtag açılmış.

Soksoliçe pek beğenmedi Benitez'i galiba. Ya yaşı küçük geldi ya da Latin sevmiyor.

Yeni sol bekimiz Hakan , hayırlı olsun. Yok abi yok sinirlenmeyeceğim . Neyse .

Hakan sol bek.senin çıkaracan 11 in.çok zor işimiz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera, Sabri, Denayer, Chedjou, Hakan, Donk, Selçuk, Sneijder, Sinan, Olcan, Burak.

Yedekler: Cenk, Bilal, Yasin, Umut, Carole, Koray, Tarık.

İlk 11 açıklandı. 3-5-2 oynayacağı herhalde.

Sabri ve burak maci katleder umarim yansin o stat.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca büyük ihtimal ,Olcan'ın açık oynaması yüzünden Hakan'ı beke koydu. Ama defans için de Hakan'ı sürekli bekte görebiliriz.Bu adamdan nefret etmemiştik , şimdi bekte oynaya oynaya buna da gıcık olacak taraftar .Bek için adam da tempo yok bir kere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt