Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitezi alıyorsan ortasahaya mendy gibi iki dinamo alcaksın donkla selcukla iki agır adamla o iş olmaz ilerde famara şino benitez poldi gibi 4 takım savunmasına katkısı az olan adamla oynarsan şuanki durumdan farklı olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selcuk harbi agir , kosmaktan aciz .. ben yoruluyorum bakarken..

ama donk fena degil kosulari vardi cikmak istiyor , ama sanki selcuk demis .. kosma la beni taraftara yem edecen , gibisinden..

bu da yazdı hahhahahhahah

Sertac ‏@SertacKaynak 1 dk.1 dakika önce
Martin Benitez, Galatasaray'da....

Benitezi ciddi ciddi izleyen var mi ? Yoksa sadece skill videolarini izleyip gelsin mi diyorsunuz ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzleyen de bir şey bilmiyor izlemeyen de.Bence 2 tarafta haksız.Adam belki Messi gibi ama rezil gösteriliyor ya da adam Emre Çolak misali herkes müthiş diyor. Bu konuda yorum yapmak saçma bence.O yüzden ben bu adam konusunda ne iyi ne kötü yorum yapıyorum. Ne iyi dediklerimiz rezil ne rezil dediklerimiz müthiş çıktı.Ujfalusi gelirken millet neredeyse ağlayacaktı sinirden ama giderken ağladı ya da Jo gelirken sevinç çığlıkları oldu ama giderken herkes sevindi.Bilemiyoruz yani.Bana göre de tanınan biri alınmalıydı lakin adı bilinmiyor diye de kötülemek olmaz şahsi fikrim

Twittercilere bakmayin, henuz sonuclanmadi gorusmeler hala devam ediyor. Is resmiyet kazansin ozaman hayirli ugurlu olsun deriz.

Sa renktaşlar üyeliğim olsa da çok giremiyordum fırsat bulunca bi gireyim dedim son durumlar nasıl var mi gelişme sizde durumlar nasıl :)

mus-linnes-denayer-ched-carole-selçuk-donk-martinez-snip-poldi-transfer

Olurmu olur.

Aşkın ve Gökmen, Famara'da yok katedildi diyor. Bakalım belki bugün ikisi de açıklanır.

yalnız benitez elimizde patlarsa o independiente kulüp binasını yakarız yeter lan artıkkazık yemekten bi hal olduk. sürekli yağlayıp ballıyorlar yok manyak yetenek, yok 10 sene de bir çıkıyor böylesi, yok havada yürümüş şahitleri var. bi de hocalarına mahsustan kendini naza çek falan diye tembihlemişler ki durumu çakozlamayalım diye. sanki inceden oltaya geliyoruz gibi hissediyorum da neyse umarım ben yanılırım :D

Benitez overrated bir forvet izlenimi veriyo insallah yanilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt